Važan dan!

Ponosni Tonči i Vjekoslava plijenili pažnju odjevnim kombinacijima na vjenčanju svoje kćeri i dugogodišnjeg suradnika!

Vjekoslava i Tonči Huljić Vjekoslava i Tonči Huljić Hrvoje Krolo/DNEVNIK.hr 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Vjekoslava i Tonči Huljić Petar Grašo - 3 Zoran Grašo Snježana Grašo - 1 Hana Huljić i Petar Grašo Hana Huljić i Petar Grašo - 4 Hana Huljić i Petar Grašo - 3 Hana Huljić i Petar Grašo - 1 Hana Huljić i Petar Grašo - 2 Viktorija Đonlić Rađa i Dino Rađa +1 Viktorija Đonlić Rađa i Dino Rađa Galerija

Vjekoslava i Tonči Huljić nisu krili ponos kada su stigli u crkvu svetog Dominika u centru Splita, gdje se njihova kći udala za Petra Grašu.

Vjekoslava i Tonči Huljić nisu krili ponos kada su stigli pred crkvu svetog Dominika u Splitu gdje se njihova 31-godišnja kćer Hana udala za 14 godina starijeg Petra Grašu s kojim čeka dijete.

Pogledaj i ovo Tonči i Vjekoslava Huljić Povratak u prošlost Mladoliki Tonči Huljić uživao je davne 2007. na dragom mu događanju, ali zasjenila ga je njegova Vjekoslava, i to samo jednim detaljem!

Vjekoslava je za tu svečanu priliku odabarala dugu ružičastu haljinu i sivu bundu, dok se Tonči odlučio za elegantno tamno crveno odijelo s leptir mašnom.

Tonči ne krije sreću ni što će uskoro postati djed o čemu je otvoreno progovorio u emisiji Narodnog radija.

"Stalno sam govorio – hoćete me više napravit' didom? Onda kad je došao taj trenutak, malo me uhvatila panika. Ja sam čovjek koji uvijek planira na duge staze. A šta sad kad postaneš dida? Sad samo čekam - pradida'', objašnjavao je Huljić kad mu je dobro raspoloženi Grašo, budući zet, dobacio da mu je to zadnja etapa.

"Mi smo uvijek jedan drugome radili spačke, mislim da je ovo finalna", nastavio je Grašo u istom tonu, pa se i sam osvrnuo na novu životnu ulogu: "Trebalo mi je neko vrijeme, kao vjerojatno svakom čovjeku, da sam sa sobom osvijestim tu divnu informaciju i sad živimo u slatkom iščekivanju. Kad zatvorimo vrata naše kuće, živimo kao i sve normalne obitelji koje čekaju prinovu."

Sve o vjenčanju Hane Huljić i Petra Graše pročitajte na našem portalu OVDJE

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić i Petar Grašo - 2 Hana Huljić i Petar Grašo - 3 Hana Huljić i Petar Grašo - 4 Hana Huljić i Petar Grašo - 1 +10 Viktorija Đonlić Rađa i Dino Rađa Celebrity Hana i Grašo stigli u crkvu svetog Dominika u Splitu! Mladenka zablistala u predivnoj glamuroznoj vjenčanici!

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Viktorija Đonlić Rađa (Foto: John Pavlish) +0 Petar Grašo i Tonči Huljić - 1 Celebrity Viktorija Rađa objavila fotke s priprema za Hanino i Grašino vjenčanje, a njen Dino konačno otkrio lokaciju?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene