Skockane i presretne!

Majke Petra Graše i Hane Huljić zajedno su se sređivale za vjenčanje godine, isplivale su fotografije s priprema!

Vjekoslava i Tonči Huljić Vjekoslava i Tonči Huljić Hrvoje Krolo/DNEVNIK.hr 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Vjekoslava i Tonči Huljić Snježana Grašo - 1 Hana Huljić i Petar Grašo - 1 Hana Huljić i Petar Grašo - 2 Hana Huljić i Petar Grašo - 3 Hana Huljić i Petar Grašo - 4 Zoran Grašo Petar Grašo - 3 Hana Huljić i Petar Grašo - 1 Hana Huljić i Petar Grašo - 2 +1 Hana Huljić i Petar Grašo - 3 Galerija

Vjekoslava Huljić i Snježana Grašo skupa su se spremale za vjenčanje svoje djece Hane Huljić i Petra Graše, a sada su isplivale fotografije s priprema.

O vjenčanje Petra Graše i Hane Huljić ne prestaje se pričati ni nakon tjedan dana, a sada su isplivale fotografije s priprema njihovih majki.

Pogledaj i ovo Petar Grašo došli na fritule Grašo s obitelji posjetio Huljićevu kućicu na Adventu, pridružila mu se i sestra, koju rijetko viđamo, no netko je nedostajao!

Vjekoslava Huljić i Snježana Grašo zajedno su bile na frizuri i šminkanju, a njihovim fotkama se u svojim pričama na Instagramu pohvalio šminker i frizer Josip Lijić.

Podijelio je jednu fotku Vjekoslave koja sređena pozira na dvosjedu, a s Grašinom mamom je pozirao. Obje s lica nisu mogle sakriti sreću i ponos zbog svoje djece, a potrudile su se i da za njihov najvažniji dan izgledaju fantastično!

Podsjetimo, Petar Grašo i Hana Huljić vjenčali su se u subotu 19. veljače u crkvi svetog Dominika u Splitu pred obitelji, kumovima i najbližim prijateljima. Svadbeno slavlje se održala u jednom poznatom splitskom restoranu uz more.

Novopečeni supružnici ostaju živjeti u Splitu u Grašinu stanu koji je renovirao prije dvije godine, a zbog Hanine trudnoće zasad ne planiraju medeni mjesec, kako doznaje 24 sata,

Prinova bi trebala stići na ljeto, a par je navodno već odredio i ime za dijete.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene