Važan trenutak

Tonči malo odmorio pa se oglasio nakon Hanine i Grašine svadbe, jednu stvar jedva čeka: "Djelovali smo kao reality familija, ali..."

Vjekoslava i Tonči Huljić Vjekoslava i Tonči Huljić Hrvoje Krolo/DNEVNIK.hr 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Vjekoslava i Tonči Huljić Hana Huljić i Petar Grašo - 1 Hana Huljić i Petar Grašo - 2 Hana Huljić i Petar Grašo - 3 Hana Huljić i Petar Grašo - 4 Hana Huljić i Petar Grašo - 4 Hana Huljić i Petar Grašo - 3 +0 Hana Huljić i Petar Grašo - 1 Galerija

Tonči Huljić je otkrio kako mu je bilo na kćerinoj svadbi i kako se osjeća nakon što se udala za njegovog dugogodišnjeg suradnika i prijatelja.

Tonči Huljić nije krio ponos i sreću na vjenčanju svoje kćeri Hane i svog dugogodišnjeg suradnika Petra Graše, a nakon svadbe otkrio je i nekoliko detalja i kako se provodio na svadbi.

Pogledaj i ovo Domenica tajanstveni par Domenica napokon snimljena s dečkom, kojeg skriva od javnosti, evo kako izgleda muškarac s kojim je već godinama u sretnoj vezi!

"Sretan sam što je vjenčanje proteklo u divnoj atmosferi i što je to bila intimna večer s ljudima koje znamo cijeli život, s nekima od njih i po trideset, četrdeset godina i koji su nam obilježili živote. Bilo nas je pedesetak i bio je to važan trenutak za cijelu našu obitelj. Osobno bih volio zahvaliti i svim medijima, katkad smo djelovali kao neka reality familija što mi svakako nismo. Sada je vrijeme da se okrenemo normalnom životu i svojim poslovnim obavezama. Nadam se da će taj interes za privatno sada skroz splasnuti", izjavio je Tonči za Jutarnji list.

Tonči je pred crkvu svetog Dominika gdje je bilo vjenčanje stigao u pratnji supruge Vjekoslave koja je za tu svečanu priliku odabarala dugu ružičastu haljinu i sivu bundu, dok se on odlučio za elegantno tamno crveno odijelo s leptir mašnom.

Hana i Petar vjenčali su se u splitskoj crkvi svetog Dominika pred najužim članovima obitelji, prijateljima i kumovima, odakle su se otputili u jedan popularni restoran uz more. Tamo su ih dočekali brojni snimatelji i fotografi koji su im poželjeli svi najbolje, a dobro raspoloženi mladenci su im zahvalili.

"Hvala svima od srca", izjavio je Petar dok je s Hanom ulazio u restoran.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović Danijela Martinović - 2 Danijela Martinović - 3 Danijela Martinović - 4 +2 Danijela Martinović - 5 Celebrity Procurili detalji gdje je bila Danijela dok se Grašo ženio s Hanom, a evo i što je poručila nakon svega!

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić i Petar Grašo - 1 Hana Huljić i Petar Grašo - 2 Hana Huljić i Petar Grašo - 4 Hana Huljić i Petar Grašo - 4 +3 Petar Grašo - 3 Celebrity Grašin kum objavio fotke sa svadbe, pa otkrio kako su se mladenci i gosti zabavljali, pohvalio se i poklonom koji im je donio!

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene