Tom Cruise nagovara svoju kćer Bellu da dođe živjeti s njim u luksuznu kuću u Londonu, no ona je to odbila jer ne želi živjeti pod svjetlom reflektora.

Galerija


Glumac Tom Cruise posljednje dvije godine živi na luksuznom imanju u Londonu, u koje se doselio zbog snimanja novih filmova, a sudeći prema napisima svjetskih medija, nagovara svoju 27-godišnju kći Bellu da dođe živjeti s njim. Cruise živi u kući u luksuznoj četvrti koju je prije posjedovala kraljica, a mjesečno za najam izdvaja čak 455.000 dolara.

Vezani članci Tom i Suri Cruise I dalje se ne viđa s tatom zbog njegove kontroverzne vjere, a sve više sliči na svoju prelijepu majku Katie Holmes - 3 Osvojila je srca tinejdžera diljem svijeta prije 22 godine: Pogledajte kako je glumica izgledala na početku karijere

Kuća ima četiri spavaće dobe, unutarnji bazen i prelijepi pogled, no čini se kako to nije dovoljno za njegovu kći koja se ne želi useliti s ocem. Bella inače sa svojim suprugom Maxom Parkerom živi na jugu Londona, a paru nije primamljiv poziv holivudskog glumca. Izvori bliski Belli ističu kako ona ne želi privlačiti nikakvu pozornost na sebe jer voli život kakvim živi.

Tom Cruise i njegova bivša supruga Nicole Kidman Bellu su posvojili 1992. godine. Njezina biološkog brata Conora posvojili su tri godine kasnije. Iako živi glamuroznim životom, Tom navodno ne daje previše novca svojoj posvojenoj kćeri. Ipak, njoj to nimalo ne smeta, a često je promovirala i scijentološku crvku kojoj je javno zahvaljivala na činjenici što ju je Cruise posvojio te joj je pružio odličan život.

Bella se 2015. godine udala za Maxa na privatnoj ceremoniji, a odlučila je da će svoj život držati daleko od medija. Ona je poput oca predana scijentologinja, a s Nicole Kidman se razišla 2001. godine, kada se ona rastala od Cruisea. Nije poznato jesu li od onda uopće u kontaktu, iako Nicole ima jednako skrbništvo nad djecom kao i Tom. Kidman nije bila na Bellinu vjenčanju, a prema izvorima bliskima glumici, dugo godina nije razgovarala s djecom koju je posvojila s bivšim suprugom. Nakon rastave od Cruisea, Kidman je dobila dvoje djece s drugim suprugom, pjevačem Keithom Urbanom.

Tom Cruise je inače s Katie Holmes dobio kćer Suri, koju slavni glumac nije godinama vidio, tj. otkako su se njezini roditelji rastali 2012. godine. Iako je Tom svih ovih godina imao pravo viđati kći 10 dana u mjesecu, kao požrtvovnom scijentologu vjera mu je to branila jer Suri nije scijentologinja. A upravo je Tomova opsjednutost scijentologijom presudila i njegovom braku s Katie koja je prije osam godina iselila iz njihove zajedničke kuće u strahu za sebe i kći. Posljednjih se tjedana šuškalo kako je glumac napustio scijentološku crkvu kako bi se ujedinio s kćeri, no ti navodi nisu potvrđeni.

Severina zbog ove fotke u samo sat vremena dobila više od 15 tisuća lajkova: ''Ovoj ženi nitko nije ni do koljena!''