okuplja obitelj

Navodno se odrekao kontroverzne vjere da napokon opet vidi kćer, a sad njezinu sestru nagovara da useli k njemu

Isabella i Connor Cruise (Foto: Profimedia) Isabella i Connor Cruise (Foto: Profimedia) Profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Isabella i Connor Cruise (Foto: Profimedia) Nicole Kidman i Tom Cruise (Foto: AFP) Nicole Kidman i Tom Cruise (Foto: Profimedia) Nicole Kidman i Tom Cruise (Foto: Profimedia) +0 Nicole Kidman i Tom Cruise (Foto: Profimedia) Galerija

Tom Cruise nagovara svoju kćer Bellu da dođe živjeti s njim u luksuznu kuću u Londonu, no ona je to odbila jer ne želi živjeti pod svjetlom reflektora.

Glumac Tom Cruise posljednje dvije godine živi na luksuznom imanju u Londonu, u koje se doselio zbog snimanja novih filmova, a sudeći prema napisima svjetskih medija, nagovara svoju 27-godišnju kći Bellu da dođe živjeti s njim. Cruise živi u kući u luksuznoj četvrti koju je prije posjedovala kraljica, a mjesečno za najam izdvaja čak 455.000 dolara.

Pogledaj i ovo Nicole Kidman i Tom Cruise (Foto: AFP) Kći objavila rijetke fotke Brak im je propao zbog vjere kojom je zaluđen, a s njom zbog kontroverznog kulta ne razgovaraju ni djeca koju su skrivali od javnosti

Kuća ima četiri spavaće dobe, unutarnji bazen i prelijepi pogled, no čini se kako to nije dovoljno za njegovu kći koja se ne želi useliti s ocem. Bella inače sa svojim suprugom Maxom Parkerom živi na jugu Londona, a paru nije primamljiv poziv holivudskog glumca. Izvori bliski Belli ističu kako ona ne želi privlačiti nikakvu pozornost na sebe jer voli život kakvim živi.

Tom Cruise i njegova bivša supruga Nicole Kidman Bellu su posvojili 1992. godine. Njezina biološkog brata Conora posvojili su tri godine kasnije. Iako živi glamuroznim životom, Tom navodno ne daje previše novca svojoj posvojenoj kćeri. Ipak, njoj to nimalo ne smeta, a često je promovirala i scijentološku crvku kojoj je javno zahvaljivala na činjenici što ju je Cruise posvojio te joj je pružio odličan život.

Bella se 2015. godine udala za Maxa na privatnoj ceremoniji, a odlučila je da će svoj život držati daleko od medija. Ona je poput oca predana scijentologinja, a s Nicole Kidman se razišla 2001. godine, kada se ona rastala od Cruisea. Nije poznato jesu li od onda uopće u kontaktu, iako Nicole ima jednako skrbništvo nad djecom kao i Tom. Kidman nije bila na Bellinu vjenčanju, a prema izvorima bliskima glumici, dugo godina nije razgovarala s djecom koju je posvojila s bivšim suprugom. Nakon rastave od Cruisea, Kidman je dobila dvoje djece s drugim suprugom, pjevačem Keithom Urbanom.

Tom Cruise je inače s Katie Holmes dobio kćer Suri, koju slavni glumac nije godinama vidio, tj. otkako su se njezini roditelji rastali 2012. godine. Iako je Tom svih ovih godina imao pravo viđati kći 10 dana u mjesecu, kao požrtvovnom scijentologu vjera mu je to branila jer Suri nije scijentologinja. A upravo je Tomova opsjednutost scijentologijom presudila i njegovom braku s Katie koja je prije osam godina iselila iz njihove zajedničke kuće u strahu za sebe i kći. Posljednjih se tjedana šuškalo kako je glumac napustio scijentološku crkvu kako bi se ujedinio s kćeri, no ti navodi nisu potvrđeni.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene