Kći Katie Holmes i Toma Cruisea Suri s ocem već godinama nema nikakav odnos no sada se on poželio vratiti u njezin život te je zbog toga navodno napustio scijentološku crkvu.

Galerija


14-godišnja Suri Cruise zbog svojih slavnih roditelja od rođenja je pod povećalom javnosti.

Vezani članci Katie Holmes - 3 Osvojila je srca tinejdžera diljem svijeta prije 22 godine: Pogledajte kako je glumica izgledala na početku karijere Princ George, princeza Charlotte Imaju milijarde dolara: Oni su djeca poznatih roditelja i najbogatiji su na svijetu

No, kći glumice Katie Holmes i glumca Toma Cruisea oca nije vidjela godinama, točnije od kada su se njezini roditelji rastali 2012. godine.

Iako je Tom svih ovih godina imao pravo viđati kći 10 dana u mjesecu, kao požrtvovnom scijentologu vjera mu je to branila jer Suri nije scijentologinja. A upravo je Tomova opsjednutost scijentologijom presudila i njegovom braku s Katie koja je prije osam godina iselila iz njihove zajedničke kuće u strahu za sebe i kći.

No u stranim medijima ovih se dana šuška da je glumac napustio scijentološku crkvu kako bi se ujedinio s kćeri. Nakon što je naišao na njezinu novu fotografiju, shvatio je da se želi ponovo viđati s njom i navodno se odrekao scijentologije, otkrio je izvor blizak glumcu za In Touch Weekly.

"Vidio je koliko je odrasla i to je sve promijenilo. Tom je žrtvovao najvažnije stvari u svojem životu zbog scijentologije i ako bi je se ikada odrekao to bi bilo zbog njegove kćeri", objasnio je izvor.

Iako kći nije vidio osam godina, Tom joj je navodno redovito slao pisma koja je njezina majka skrivala. No, prije nekoliko mjeseci u javnost je procurila informacija o tome kako je Suri pronašla očeva pisma u kući majčinih roditelja u Ohiju te se, nakon što ih je pročitala, i sama poželjela vidjeti s njim.

Inače, iako je su joj roditelji bogati i slavni, Suri slovi za jedno od skromnije holivudske djece te je čak prije par godina snimljena kako prodaje limunadu na ulici da zaradi za džeparac.

Kći domaće glumice život pod povećalom javnosti zamijenila je otokom, a nakon dugo vremena uhvaćena je u Zagrebu