Sve je snimio

Ušuljao se u kino s maskom i pogledao film, nitko nije shvatio da sjede u društvu velike zvijezde

Tom Cruise (Foto: Screenshot) Tom Cruise (Foto: Screenshot) Screenshot 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Tom Cruise (Foto: Screenshot) Galerija

Tom Cruise objavio je na svom profilu na Instagramu zabavnu snimku na kojoj se taksijem vozi kroz London i odlazi u kino gdje ga nitko nije prepoznao.

Slavni holivudski glumac Tom Cruise svoje vrijeme u karanteni navodno je proveo u Velikoj Britaniji, u popularnom dvorxu Saint Hill koji se nalazi u Zapadnom Sussexu, a prema najnovijem objavljenom videu na društvenim mrežama još uvijek boravi tamo.

Pogledaj i ovo Suri Cruise majčina preslika Kći koju Tom Cruise uopće ne viđa izrasla je u pravu ljepoticu, a očito je i dobro prihvatila da samo na slavnu majku može računati!

Naime, 58-godišnji je glumac podijelio zabavan video u kojem se taksijem vozi kroz London i ima zaštitnu masku na licu, da bi se naposlijetku s njom ušuljao u jedno od kina i pogledao film "Tenet" koji se ovih dana počeo prikazivati.

"Evo nas, vratili smo se u kina. Sjajno je vratiti se i sviđa mi se", govori Tom u kinu gdje je sjedio s ostatkom posjetitelja od kojih ga nitko nije prepoznao sve dok film nije završio i nisu imali pojma da jedan od najpopularnijih glumaca s njima uživa u gledanju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tom Cruise (@tomcruise) on

Tom je radio na snimanju "Nemoguće misije 7" koje je zaustavljeno zbog koronavirusa, no ono bi se moglo uskoro nastaviti nakon što britanska vlada da zelenu svjetlo. Nedavno je viđen kako usavršava svoje motociklističke vještine i leti helikopterom oko Oxfordshirea.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene