Tom Cruise objavio je na svom profilu na Instagramu zabavnu snimku na kojoj se taksijem vozi kroz London i odlazi u kino gdje ga nitko nije prepoznao.

Galerija


Slavni holivudski glumac Tom Cruise svoje vrijeme u karanteni navodno je proveo u Velikoj Britaniji, u popularnom dvorxu Saint Hill koji se nalazi u Zapadnom Sussexu, a prema najnovijem objavljenom videu na društvenim mrežama još uvijek boravi tamo.

Vezani članci Tom Cruise Tom Cruise podivljao na setu filma zbog kršenja koronaprotokola, urlao na ekipu i prijetio otkazima! Bella Cruise Navodno se odrekao kontroverzne vjere da napokon opet vidi kćer, a sad njezinu sestru nagovara da useli k njemu

Naime, 58-godišnji je glumac podijelio zabavan video u kojem se taksijem vozi kroz London i ima zaštitnu masku na licu, da bi se naposlijetku s njom ušuljao u jedno od kina i pogledao film "Tenet" koji se ovih dana počeo prikazivati.

"Evo nas, vratili smo se u kina. Sjajno je vratiti se i sviđa mi se", govori Tom u kinu gdje je sjedio s ostatkom posjetitelja od kojih ga nitko nije prepoznao sve dok film nije završio i nisu imali pojma da jedan od najpopularnijih glumaca s njima uživa u gledanju.

Tom je radio na snimanju "Nemoguće misije 7" koje je zaustavljeno zbog koronavirusa, no ono bi se moglo uskoro nastaviti nakon što britanska vlada da zelenu svjetlo. Nedavno je viđen kako usavršava svoje motociklističke vještine i leti helikopterom oko Oxfordshirea.

Okončala karijeru i nestala iz javnosti, nakon dvije godine šutnje objavila da se bori sa zloćudnom bolešću