Isabella Cruise objavila je svoju fotografiju na Instagramu i nakon dugo vremena pokazala kako izgleda.

Galerija


Posvojena kći bivšeg holivudskog para Nicole Kidman i Toma Cruisea, 27-godišnja Isabella Jane Cruise nakon dugo vremena je podijelila svoju fotografiju na društvenim mrežama i pokazala svojim pratiteljima kako trenutno izgleda.

Vezani članci Nemoguća misija 2 - 1 Zbog vjere je lobirao po Europi i napadao ljude s mentalnim problemima, a glumicu koja je radila s njim prestrašio je na setu Nicole Kidman Izazvala kontroverze golišavim scenama i poljupcem s 10-godišnjim djetetom, a kritizirali su ju i zbog previše botoksa

Isabella je objavila selfie na kojem pozira u ogledalu, s crnom kapom na glavi i u crnoj jakni, a uredila ga je svjetlucavim filterom.

Ova bivša studentica umjetnosti odlučila je živjeti što dalje od svjetla reflektora, a na profilu na Instagramu obično objavljuje samo svoje crteže, ima tek dvije vlastite fotografije. Bella koja sebe na toj popularnoj društvenoj mreži opisuje kao čovjeka i umjetnicu pokazala je i talent snimanja fotografija s različitih putovanja te portreta koje također zna podijeliti.

Slavni roditelji Nicole i Tom Bellu su posvojili 1992. godine, kao i njezina biološkog brata Connora Cruisea koji danas ima 26 godina. Bivši supružnici razveli su se 2001. godine nakon više od deset godina braka, a Bella je tada imala samo osam godina. U početku su dijeli skrbništvo nad djecom ali godinama kruže glasine da su se Bella i Connor udaljili od Nicole, jer poput svog oca prakticiraju kontroverznu scijentologiju.

Naime, Nicole nije članica scijentološke crkve i samim time joj nije dopušteno da se druži s njezinim pripadnicima jer bi spriječila njihovih duhovni rast.

Bella danas živi u predgrađu Londona nakon što se udala za računalnog programera Maxa Parkera na tajnoj ceremoniji 2015. godine. Nicole nije prisustvovala kćerinu vjenčanju iako je baš u to vrijeme bila u Londonu.

"Držim do privatnosti što se toga tiče. Moram zaštiti sve te odnose. Ali sigurna sam 150 posto da bih se odrekla svog života za život svoje djece jer to je moja svrha. Majčinstvo je putovanje. Bit će uspona i padova, bez obzira na to jeste li posvojili ili rodili dijete. Djeca trebaju ljubav. Oni su odabrali da budu dio scijentologije. Naš je posao kao roditelja da im uvijek damo bezuvjetnu ljubav", izjavila je za djecu koju su ona i Tom posvojili.

Naglasila je i kako se s godinama pomirila zbog takve odluke, no inzistira na tome da ih i dalje voli i podržava te se trudi održati kontakt s njima, iako su se djeca od nje udaljila.

52-godišnjoj glumici navodno je bilo zabranjeno doći na vjenčanje svog sina u ožujku ove godine, a to joj je navodno poručio bivši suprug u dogovoru sa sinom. 26-godišnji Connor potpuno je opsjednut svojim ocem te mu nikada ne proturiječi, dok je Isabella navodno vjerni pobornik spomenute crkve, no ne tako gorljiv kao muški članovi obitelji.

Nicole nikada nije podržavala ovu Crkvu koja ju smatra neprijateljem, odnosno kako oni to nazivaju, "duhovno toksično osobom".

Nakon razvoda od Toma Nicole je sa sadašnjim suprugom, glazbenikom Keithom Urbanom dobila dvije kćeri, danas 12-godišnju Sunday i 9-godišnju Faith.

Ušuljao se u kino s maskom i pogledao film, nitko nije shvatio da sjede u društvu velike zvijezde