Mediji u Srbiji prenose kako se Severina želi na sudu službeno razvesti od Igora Kojića.

Galerija


Mediji iz susjedne nam Srbije pišu kako je Severina odlučila i službeno se razvesti od supruga Igora Kojića, te da želi cijelu priču okončati na sudu.

Vezani članci Igor Kojić Igor Kojić više ne prati samo Severinu na Instagramu, dodao je još jedan profil pa sve iznenadio odabirom Severina - 1 Seve je mjesecima razdvojena od muža, a sad je posvetila emotivnu objavu važnoj osobi u svom životu

Kurir piše da je već kontaktirala svog odvjetnika kako bi dovela cijelu priču kraju, a uz to navode i kako supružnici ne uspijevaju izgladiti narušene odnose, tek ponekad komuniciraju putem telefona.

Igor ju tako navodno moli da ostane s njim i razmisli još o razvodu, ali čini se da je Severina donijela odluku i teško će ju nešto promijeniti. Navodno je Igor prije mjesec dana želio doputovati k njoj u Zagreb kako bi razgovarali ali ona je to odbila.

Izvori srpskog tabloida tvrde kako u njihovu braku zapravo ne postoji samo jedan problem već više njih, no zasigurno je jedan od najvećih svađa do koje je došlo za vrijeme karantene zbog koronavirusa u Beogradu. I to svađa između njih dvoje, ali i Severine i Igorovih roditelja, Dragana i Olje Kojić.

A dok mediji pišu o krizi među slavnim supružnicima, Severina na društvenim mrežama pokazuje isklesano tijelo u 49. godini i objavljuje fotografije iz Splita u kojem boravi već neko vrijeme i druži se s prijateljicama i obitelji

Kći legendarnog Mustafe Nadarevića plijeni pažnju ljepotom, a nedavno je podigla pravu buru šokantnom raspravom