Igor Kojić posljednjih se mjeseci posvetio nogometu, a sada je otkrio kako vrijeme provodi na jednom seoskom imanju dok Severina uživa u Hrvatskoj.

Galerija


Navodi o krizi u braku domaće zvijezde Severine i njezina supruga Igora Kojića sve su glasniji, a poznati par razbuktava ih svakom novom objavom na društvenim mrežama.

Vezani članci Severina Seve Igora više ne spominje, razdvojeni su i dalje, a pjevačica sve priče ignorira dok uživa na svojoj omiljenoj lokaciji Severina i Draga Kojić Keba (Foto: Instagram) Keba s knedlom u grlu pričao o Seve i Igoru te u kakvim je odnosima s njima, posebno je reagirao na pitanje o njihovom braku

Posljednjih mjeseci Severina i Igor na različitim su adresama, što je svima više nego jasno, a Kojić se nije pojavio ni na Severininu koncertu u Splitu koji je održala prošloga tjedna.

Dok ona uživa u rodnom gradu te na našoj obali odakle gotovo svakodnevno objavljuje fotografije na društvenim mrežama, sve je aktivniji u virtualnom prostoru i Igor Kojić. Na Instagramu je objavio snimke i fotke s jednog seoskog imanja u Srbiji, nakon čega se pohvalio i time da je popratio nogometnu utakmicu.

Posljednju zajedničku fotku s Kojićem Severina je objavila 1. travnja ove godine, na godišnjicu njihova braka. "5 godina ljubavi, sreće, poštovanja, vjere, 5 godina divnog života. Volim te radosti moja", napisala je onda naša pjevačica.

Ni Severina ni Igor nisu komentirali navode o krizi u braku te mudro šute, a znatiželjni obožavatelji prate svaku njihovu objavu ne bi li saznali što novo.

Lijepa djevojka našega glumca pozirala u toplesu: Na Instagramu je objavila seriju golišavih fotki s Hvara