Severina se zabavlja u rodnom Splitu s prijateljicama, a nova zanimacija joj je oživljavanje scena iz serija i filmova.

Galerija


Severina se, kako se čini, odlično provodi u rodnom Splitu u kojem je bez svog muža Igora Kojića

Vezani članci Igor Kojić Igor Kojić više ne prati samo Severinu na Instagramu, dodao je još jedan profil pa sve iznenadio odabirom Severina - 1 Seve je mjesecima razdvojena od muža, a sad je posvetila emotivnu objavu važnoj osobi u svom životu

Dok je nedavno oživjela s prijateljicama scenu iz serije "Seks i grad", ovog puta je puta pjevačica to učinila s akcijskom komedijom "Charlijevi anđeli". "Dobro jutro, Anđeli", napisala je Severina poznatu rečenicu iz filma

Pjevačica je prvo pozirala sama u seksi bikiniju i pokazala savršenu figuru u 49. godini života, a potom su joj se pridružile prijateljice, fotografkinja Sonja Dvornik i Anteom Šimac. Severina je pokupila brojne komplimente za svoje izgled. 

"Prelijepo", "Lijepa, vanvremena, senzualna", "To, carice", "Uvijek najbolja", "Najljepša žena za sva vremena", komentirali su njezini pratitelji. Splitska pjevačica je u manje od sat vremena dobila više od 17.000 lajkova. 

Inače, Severina ljetuje i uživa u Splitu dok je njezin muž Igor u Beogradu i zabavlja se bez nje. Posljednjih mjeseci se šuška o njihovim bračnim problema, a nagađanja su sve glasnija jer je par toliko dugo razdvojen. 

Kći legendarnog Mustafe Nadarevića plijeni pažnju ljepotom, a nedavno je podigla pravu buru šokantnom raspravom