Severina je na Instagramu objavila fotografije iz rodnog Splita, gdje se druži s prijateljicama i članovima obitelji.

Galerija


Nakon koncerta u rodnom joj Splitu Severina uživa u odmoru i druženju s prijateljicama, a na Instagramu dijeli neke od dragih trenutaka, s dragim joj ljudima.

Vezani članci Tomislav Voštinić Oglasio se vinar kojeg srpski mediji povezuju sa Severinom, ovako je reagirao na pitanje o odnosu s pjevačicom Igor Kojić Pogledajte čime se bavi Igor Kojić dok mediji u njegovoj zemlji pišu o Severininoj ljubavi s mlađim vinarom

48-godišnja pjevačica tako nije nezapaženo prošla u šetnji splitskom rivom, a društvo su joj pravile nećakinja Mia Popović, fotografkinja Sonja Dvornik i prijateljica Tea Šimac.

"Seks i grad po splitski", napisala je Severina uz objavljene fotografije na kojima djevojke nisu skidale osmijehe s lica.

Nedavno je objavila i fotografiju na kojoj pozira ispred glazbene škole u koju je išla. No onih na kojima pozira sa suprugom Igorom Kojićem nema nigdje, baš kao što ni njemu samom nema ni traga ni glasa u Hrvatskoj. Već se neko vrijeme nagađa o problemima u njihovu braku, a glasine su dodatno pojačale objave koje su Severina i Igor dijelili na društvenim mrežama, a navodno se posvađala i s cijelom obitelji Kojić.

Uživa u razgolićenim izdanjima i ne srami se pokazati previše, a dečko se ne odvaja od nje