nova stara ekipa

Severina uživa u Istri, muža Igora i dalje nema u njezinoj blizini, ali evo s kim se pjevačica dobro zabavlja

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

"Imam mali krug velikih ljudi...", napisala je Severina u opisu fotografije na kojoj pozira s Tomicom Petrovićem, Davorom Grginom i prijateljicama.

Severina je vikend odlučila provesti u dobrom društvu, a na Instagramu se pohvalila svojim prijateljima.

Pogledaj i ovo Severina i majka Ana "Rasplače me!" Severinina mama dirnula je sve čestitkom koju joj je uputila za rođendan, na njezine riječi teško je ostati ravnodušan

"Imam mali krug velikih ljudi...", napisala je Severina u opisu fotografije na kojoj pozira s Tomicom Petrovićem, Davorom Grginom i prijateljicama. Upravo Grgin je otkrio da se društvo nalazi u Istri.

Severina svakom novom objavom pijeni pažnju na društvenim mrežama, a pjevačica koja je nedavno preboljela koronavirus sada uživa koliko može.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“Imam mali krug velikih ljudi...” ❤️ #massimo #wearefamily #friends #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina (@severina) on

Inače, nedavno je njezin muž Igor Kojić objavio fotografiju i otkrio da uživa u ljetovanju u Hrvatskoj sa sestričnom. Iako je bio u Hrvatskoj, nije objavio fotku sa Severinom, baš kao ni ona s njim, niti je poznato jesu li se vidjeli. Sudeći prema društvenim mrežama supružnici se nisu vidjeli nekoliko mjeseci, otkako se ona vratila u Zagreb iz Beograda, a potom i ljetovala s obitelji i prijateljicama u Dalmaciji.

Da bi ušutkali natpise o problemima u braku o kojim se već dugo nagađa, Severina je krajem srpnja objavila njihovu zajedničku fotografiju i čestitala Igoru 33. rođendan.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene