"Imam mali krug velikih ljudi...", napisala je Severina u opisu fotografije na kojoj pozira s Tomicom Petrovićem, Davorom Grginom i prijateljicama.

Galerija


Severina je vikend odlučila provesti u dobrom društvu, a na Instagramu se pohvalila svojim prijateljima.

Vezani članci Severina - 2 Severina pozirala s naočitim muškarcem, a njen muž Igor to ignorirao i posvetio se drugim stvarima Severina i Draga Kojić Keba (Foto: Instagram) Keba napokon progovorio o odnosu Severine i Igora, nije bio nimalo raspoložen: ''Odrasli su ljudi''

"Imam mali krug velikih ljudi...", napisala je Severina u opisu fotografije na kojoj pozira s Tomicom Petrovićem, Davorom Grginom i prijateljicama. Upravo Grgin je otkrio da se društvo nalazi u Istri.

Severina svakom novom objavom pijeni pažnju na društvenim mrežama, a pjevačica koja je nedavno preboljela koronavirus sada uživa koliko može.

Inače, nedavno je njezin muž Igor Kojić objavio fotografiju i otkrio da uživa u ljetovanju u Hrvatskoj sa sestričnom. Iako je bio u Hrvatskoj, nije objavio fotku sa Severinom, baš kao ni ona s njim, niti je poznato jesu li se vidjeli. Sudeći prema društvenim mrežama supružnici se nisu vidjeli nekoliko mjeseci, otkako se ona vratila u Zagreb iz Beograda, a potom i ljetovala s obitelji i prijateljicama u Dalmaciji.

Da bi ušutkali natpise o problemima u braku o kojim se već dugo nagađa, Severina je krajem srpnja objavila njihovu zajedničku fotografiju i čestitala Igoru 33. rođendan.

Vladala je pistama prije više od 50 godina i bila je sinonim za mršavost, a evo kako danas izgleda jedna od najvećih modnih ikona