Severina je kraj fotografije napisala samo kratak opis, no on je najmanje došao do izražaja.

Galerija


Severina (48) objavila je selfie posvećen početku tjedna i oduševila brojne obožavatelje. 

Vezani članci Severina Glamurozne na crvenom tepihu, dok peku krumpirušu ili muzu kravu, koje izdanje slavnim Hrvaticama bolje pristaje? Igor Kojić Igor objavio fotografiju kao dokaz da nije sa Severinom i otkrio gdje je otputovao ove blagdane

"Ponedjeljkasto", napisala je splitska pjevačica te kao i uvijek dodala hashtagove volim što se volimo, ljubav se ljubavlju vraća i Severina. Pozirala je u seksi izdanju raščupane kose i pomno našminkanog lica, a na fotografiji se naziralo preko njenih grudi nešto nalik topiću. 

Isticala se i Severinina preplanula put jer su joj ostale bijele crte od kupaćeg kostima. Za svoj selfie pjevačica je dobila mnoštvo komplimenata. 

"Wow", "Predivna kao i uvijek", "Doslovno najljepša žena na Balkanu", "Ljepoto", "Kraljica", napisali su Severini pratitelji kojih ima 1.3 milijuna na Instagramu. U pola sata je Splićanka prikupila više od skoro 11.000 lajkova.  

Inače, nedavno je njezin muž Igor Kojić objavio fotografiju i otkrio da uživa u ljetovanju u Hrvatskoj sa sestričnom. Severina se prošlog tjedna našalila sa svojim izgledom na plaži napisavši da uvlači trbuh kad ulazi u more i da takvima treba pružiti podršku. 

S njom je dobio deveto dijete: Svoju 34 godine mlađu djevojku upoznao je kada je počela raditi za njega