Severina je pozirala na splitskoj Rivi i uz fotografiju napisala riječi pjesme Olivera Dragojevića.

Galerija


Severina (48) nastavlja oduševljavati obožavatelje seksi fotografijama, a ovog puta je pozirala u rodnom gradu. 

Vezani članci Severina - 3 Nikad seksipilnija Seve objavila novi selfie uz kratak opis pa potaknula brojne komentare: "Otmjena i nikad mlađa'' Igor Kojić Igor se javio iz Hrvatske, ali Severine nema s njim na vidiku, društvo mu pravi druga mlada dama

"Ispod sunca zlatnoga blista riva najlipša, Na planeti malena, al' u srcu najveća, Puna duša radosti kad ti šapnem ime, Grade moj!", napisala je pjevačica stihove pjesme "Ispod sunca zlatnoga" Olivera Dragojevića pokraj fotografije. 

Severina je pozirala na splitskoj Rivi u kratkoj cvjetnoj haljini dizajnerice Magde Butrym čija je cijena na sniženju pet tisuća kuna, a inače je puna cijena devet tisuća kuna. Uskladila ju se sa sandalama koje imaju leptirova krila na peti i jako su popularne među stranim i domaćima trendsetericama posljednjih godina. Cijena im je od četiri do šest tisuća kuna.

Severina je oči prekrila sunčanim naočalama, a njezina kombinacija, pogotovo sandale su oduševile pratitelje. "Predivna, a i cipelice", "Nenadmašiva", "Lipi Split i Splićanke", "Goriš", "Prekrasna", "Uvijek lijepa", "Žena, majka, kraljica", "Štikle su vau", "Najbolje je doma", "Cipele su vrh", komentirali su.

Inače, pjevačica uživa u rodnom gradu dok njezin muž Igor Kojić ljetuje sa sestričnom po našoj obali. Već se mjesecima šuška o njihovim bračnim problemima.

Tragičan kraj jedne od najljepših glumica s ovih prostora: Liječnici su je našli na podu okruženu špricama, prizor ih je šokirao