Važan dan

Ponosna Severina: ''Ne smijem podijeliti fotografiju svog sina, ali mogu njegov crtež na koji sam ponosna''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je na društvenim mrežama objavila crtež koji je nacrtao njezin sin Aleksandar.

Kao i za velik broj roditelja u našoj zemlji, za Severinu je danas važan dan jer se njezin sin Aleksandar vraća u školske klupe, i to kao učenik trećeg razreda.

Pogledaj i ovo Severina i majka Ana "Rasplače me!" Severinina mama dirnula je sve čestitkom koju joj je uputila za rođendan, na njezine riječi teško je ostati ravnodušan

Tim povodom pjevačica je na društvenim mrežama objavila dirljivu objavu, napisavši kako ne krije ponos na svog jedinca čiji je crtež podijelila sa svojim pratiteljima.

"Autor: Aleksandar, 8 [SRETNO SVIM RODITELJIMA]. Oboružajmo se s puno strpljenja. Mi smo krenuli u 3. razred! Ne smijem podijeliti fotografiju sina kao sve druge mame, ali mogu njegov crtež, na koji sam jako ponosna. Sretno, ljubavi mamina", napisala je Severina.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina) on

"Sretno vam", "Vaša će ljubav ipak pobijediti", "Sretno našim malim i velikim školarcima", "Sretno i hrabro", "Želim mu puno sreće i uspjeha u 3. razredu", napisali su njezini obožavatelji u komentarima.

Severina je sina Aleksandra dobila s bivšim partnerom Milanom Popovićem, a ovog je proljeća nepravomoćno izgubila skrbništvo nad sinom. Prema odluci suda, ima ga pravo viđati svaki drugi vikend, a on je s ocem boravio i nakon što je ona saznala da je pozitivna na koronavirus, zbog čega je u samoizolaciji morala provesti dva tjedna.

"Premda nemam nikakve simptome, danas sam dobila potvrdu da sam pozitivna na COVID-19, dok je test moga sina negativan. Odmah jutros, nakon kontakta s epidemiologom, poduzela sam sve mjere, promptno izvijestila oca djeteta te u dogovoru s ocem predala ga dva dana prije određenog termina, da samoizolaciju provede s njim, bez obzira na negativan test. Kako bismo zajednički zaštitili privatnost i izbjegli stigmatizaciju djeteta, ujedno sam zamolila oca za diskreciju. Međutim, 20 minuta nakon što je otac preuzeo dijete, u srbijanskim se medijima pojavila vijest da sam zaražena 'partijajući po Dalmaciji s djetetom'. Dakle, da, imam pozitivan test, nemam simptome, zarazila sam se od bliske osobe, vjerojatno po povratku u Zagreb, a ne tijekom ljetovanja u Dalmaciji. Budući da je ta osoba jučer dobila pozitivan test, odmah smo i sin i ja išli na ponovno testiranje jer je naš prvi nalaz bio za oboje negativan. Apeliram na medije, posebno u Srbiji, da se suzdrže od objava neistinitih, neprovjerenih, odnosno izmišljenih informacija", napisala je tada pjevačica.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Zsa Zsa - 1 +0 Zsa Zsa - 2 Celebrity Naša pjevačica hrabro pokazala lice bez šminke i progovorila o ozbiljnom problemu s kojim se bori: "Teško je, ali neću se skrivati"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene