Na fotografiju na kojoj je Meghan Markle pokazala trudnički trbuh pažnju je ukrao jedan dio tijela princa Harryja.

Galerija


Princ Harry i Meghan Markle na Valentinovo su otkrili da čekaju drugo dijete, a sretnu vijest popratila je i njihova nova fotka na kojoj je Meghan pokazala trudnički trbuh.

Vezani članci Meghan Markle i princ Harry - 1 Obiteljsku idilu Meghan i Harryja narušila šuškanja o načinu na koji je kraljica doznala za praunuku, a oglasio se i glumičin otac Meghan Markle i princ Harry - 3 Meghan Markle i princ Harry dobili kćer, ime koju su za nju odabrali stvarno je posebno: "Blagoslovljeni smo njezinim dolaskom"

Crno-bijelu fotografiju na kojoj Meghan leži na travi s glavom u Harryjevu krilu snimio je fotograf Misan Harriman, koji je njome na svojem Instagramu čestitao paru, a mnogima je na fotki zasmetao jedan detalj.

Naime, društvene mreže preplavili su urnebesni komentari na račun Harryjevih bosih i prljavih stopala, koja su ukrala svu pažnju na fotki.

"Čestitam Harryju i Meghan... no je li ozbiljno bilo potrebe da Harry na fotki bude bos?", "Netko mora princu Harryju kupiti cipele. Grozna stopala", "Ako više nikad ne vidim Harryjeva bosa stopala, svejedno će biti prerano", samo su neki od mnogobrojnih komentara ispod fotke unatoč kojima je objava u svega 15 sati skupila gotovo 100 tisuća lajkova.

Osim Harryjevih stopala obožavatelji kraljevske obitelji primijetili su i poveznicu s princezom Dianom.

Naime, Harry i Meghan objavili su da čekaju drugo dijete na isti datum kada se i prije 37 godina doznalo da je pokojna princeza trudna i nosi princa Harryja.

Vijest o trudnoći Harry i Meghan objavili su tri mjeseca nakon što se doznalo da je Meghan na ljeto doživjela spontani pobačaj, a nisu otkrili spol bebe, kao ni kada bi se točno trebala roditi.

Pobjednica Dore ima razlog za sreću i u privatnom životu, evo tko je nogometaš koji je ukrao njezino srce!

Nakon što je Severina objavila golišave fotke i video, prvi put ove godine oglasio se i Igor Kojić sa zanimljivom objavom