Meghan Markle pojavila se prvi put u javnosti nakon vijesti da su ona i princ Harry u srpnju ove godine izgubili dijete.

Galerija


Vojvotkinja Meghan Markle šokirala je javnost viješću da je doživjela spontani pobačaj u vlastitom domu dok je uz nju bio sin Archie, a sada se nakon objave te tužne vijest po prvi put pojavila pred kamerama.

Vezani članci Meghan Markle Nakon optužbi da je Meghan maltretirala osoblje, oglasila se i Buckinghamska palača: "Vrlo smo zabrinuti" Meghan Markle, Princ Harry Fanovima kraljevske obitelji za oko je zapela jedna zanimljiva stvar vezana za Harryja, evo o čemu je riječ!

Učinila je to u javljanju za CNN-ovu emisiju "Heroes: All-Star Tribute" kako bi odala počast i priznanje onim ljudima koji se brinu da nitko ne ostane gladan tijekom pandemije koronavirusa.

"U godini koja je svima predstavljala izazov nadahnule su me priče o suosjećanju u našim zajednicama. Širom zemlje ljudi su ostavili po strani vlastite potrebe zbog kolektivne dobrobiti svih oko sebe. Večeras slavimo te junake, od kojih neke poznajem, a nekima plješčemo izdaleko. Te su se osobe pobrinule da zadovolje najosnovnije potrebe, pazili su da nitko oko njih ne pati. Hranili su svoje susjede i pokazali da u najmračnijim vremenima imamo moć nekoga podsjetiti da nada postoji i da ćemo svi biti dobro", izjavila je Meghan u videu koji je čini se snimljen u vrtu njezina i Harryjeva doma u Kaliforniji.

Bio je to dirljiv govor i njezino prvo službeno pojavljivanje u medijima nakon što je proteklog mjeseca otkrila kako su ona i princ Harry izgubili dijete

Iako su je neki kritizirali zato što je podijelila s cijelim svijetom nešto tako privatno, njoj blizak izvor je za Us Weekly ranije ovog mjeseca rekao kako ona nimalo ne žali što je na taj način podijelila svoju tugu.

"Meghan je obasuta izljevima ljubavi i podrške drugih žena koje su iskusile bol zbog gubitka djeteta", otkrio je izvor.

Par je dobio mnoge poruke podrške i putem društvenih mrežama, a izvor je potvrdio kako su prinčevi William i Charles, bili uz svog brata, odnosno sina, baš kao i baka kraljica Elizabeta II.

"Harry im se ljetos povjerio, kada se to dogodilo. Unatoč tome što su se braća udaljica, William i dalje teško podnosi misli da Harry pati zbog nečega. Jako je osjetljiv na njega", ispričao je izvor.

Razuzdani odmor s prijateljicama: Skakutala u malenom bikiniju pa iznenada skinula gornji dio