Meghan Markle i princ Harry objavili su da čekaju drugo dijete! Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa sretne vijesti su objavili na Valentinovo.

Galerija


Meghan Markle i princ Harry objavili su da čekaju drugo dijete! Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa sretne vijesti su objavili na Valentinovo.

Vezani članci Princ Harry i Meghan Markle sa sinom Archiejem Neki su bijesni zbog Archiejeve fotke koju su Meghan i Harry objavili, što ih je toliko naljutilo i zašto to ne mogu razumjeti? Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto: Getty Images) Meghan i Harry podijelili su najnoviju fotografiju sina Archieja i napravili divan potez u njegovu čast!

"Možemo potvrditi da će Archie dobiti brata ili sestru. Vojvoda i vojvotkinja od Susseca su presretni što u njihovu obitelj dolazi još jedno dijete", glasnogovornik para je rekao za časopis People.

Sretne vijesti dolaze nakon tragedije koje je par doživio prošle godine. Naime, Meghan je u srpnju prošle godine doživjela spontani pobačaj.

"Izgubiti dijete znači proživjeti nevjerojatnu bol", rekla je onda vojvotkinja te cijelu priču podijelila s javnosti. 

Pozlilo joj je u njihovom domu u Los Angelesu nakon čega je završila u bolnici, slomljenog srca, a neutješan je bio i princ Harry. Do nesretnog je događaja došlo kada je osjetila oštar grč u trbuhu dok je prematala sina Archieja.

"Nakon što sam mu promijenila pelenu osjetila sam oštar grč. Spustila sam se na pod s njim u naručju pjevušeći mu uspavanku kako bismo oboje bili mirni, ali ta melodija je bila u potpunosti suprotna mom osjećaju da nešto nije u redu. Znala sam da dok sam u naručju držala prvorođeno dijete, da gubim drugo", otkrila je Meghan.

Nekoliko sati kasnije probudila se u bolnici, a uz nju je bio princ Harry.

"Nekoliko sati kasnije ležala sam u bolničkom krevetu, držeći supruga za ruku. Osjetila sam njegov dlan i poljubila mu ruke, mokre od suza. Zurila sam u hladne bijele zidove, a oči su mi bile pune suza, staklene. Razmišljala sam samo kako ćemo se oporaviti od ovoga", prisjetila se Meghan.

Dodala je kako se to dogodilo jednog jutra koje je za nju počelo uobičajeno. Probudila se, nahranila pse i pospremila Archiejevu odjeću i igračke prije nego se posvetila njemu samom kada se probudio.

Podsjetimo, Meghan i Harry su odstupili sa svih kraljevskih dužnosti prošle godine te su se preselili u Los Angeles. Par je od onda punio naslovnice svjetskih tabloida svakim svojim korakom, a istaknuli su u jednom trenutku da im je u životu trenutačno najbitniji sin Archie, koji će u svibnju navršiti dvije godine.

Maja Šuput i nedjelju provodi radno, ali uspjela se pohvaliti raskošnim valentinovskim poklonima

Komentari na pjesmu s kojom idemo na Eurosong stižu sa svih krajeva svijeta: "Ne sjećam se kada je Hrvatska nešto ovakvo napravila"