Na novoj fotografiji princa Harryja i Meghan Markle vidi se njezin poveći trudnički trbuh, a evo kako ga je dosad uspjela skrivati od javnosti.

Galerija


Meghan Markle i princ Harry na Valentinovo su otkrili da čekaju svoje drugo dijete.

Vezani članci Kate Middleton - 3 Kate je bila jako zabrinuta zbog Harryjeva vjenčanja s Meghan, jedna stvar ju je posebno mučila i to nikako nije mogla shvatiti Princ Harry i Meghan Markle Harry i Meghan jedini nisu htjeli javno čestitati godišnjicu Williamu i Kate, morali su to učiniti na svoj način?

"Možemo potvrditi da će Archie dobiti brata ili sestru. Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa presretni su što u njihovu obitelj dolazi još jedno dijete", rekao je glasnogovornik para za časopis People.

Uz sretnu vijest objavljena je i nova fotografija para koju je snimio fotograf Misan Harriman i na kojoj se već vidi Meghanin poveći trudnički trbuh.

Par nije otkrio spol bebe, kao ni kada će točno maleni Archie dobiti sestru ili brata, a sretnu vijest podijelili su tri mjeseca nakon šokantnog Meghanina priznanja da je u srpnju prošle godine izgubila dijete.

Iako su se prije nešto više od godinu dana odrekli kraljevskih titula i odselili u SAD kako bi živjeli privatnijim životom, i tamo ih paparazzi prate u stopu pa Meghan nije bio jednostavno skrivati trudnoću od javnosti, no to je odradila uspješno i poprilično lukavo.

Društveno distanciranje

Zbog pandemije koronavirusa Meghan i Harry opravdano su se mogli povući u svoja četiri zida i izbjegavati evente te ih, kao i svoje humanitarne projekte, prebaciti online. Rijetki izlasci u javnost pomogli su im da vijest o trudnoći što duže zadrže za sebe.

Pažljivo biranje kadra

Iako smo je rijetko imali priliku vidjeti u javnosti, Meghan je odradila nekoliko online intervjua i javljanja u kojima se snimala samo od vrata prema gore. Pažljivim odabirom kadra izbjegla je pokazati svoj trbuh, a da nitko i ne posumnja da ga namjerno skriva.

Slojevito odijevanje

U rijetkim javnim izlascima posljednjih mjeseci Meghan je uglavnom nosila slojevitu i široku odjeću ispod koje se nije mogao vidjeti njezin trbuh, a iako nije poznato koliko je dugo trudna, moguće je da je i to bio jedan od načina sakrivanja trudnoće.

Božićna čestitka

Par je prošle godine fanovima čestitao Božić neobičnom animiranom čestitkom na kojoj Meghanin trbuh sakriva njihov pas koji stoji ispred nje. Originalnu fotografiju snimila je Meghanina mama, a i činjenica da su je odlučili animirati može biti jedan od načina na koji su pokušali sakriti trudnoću.

Nakon što je Severina objavila golišave fotke i video, prvi put ove godine oglasio se i Igor Kojić sa zanimljivom objavom

Prvog susreta obojica se sjećaju potpuno drugačije, a danas su jedan od najzanimljivijih slavnih parova