Princ Harry i Meghan Markle objavili su da čekaju drugu bebu na isti datum kada je i princeza Diana objavila da nosi drugo dijete.

Galerija


Princ Harry i Meghan Markle za Valentinovo su otkrili da čekaju drugu bebu, a datum koji su odabrali za objavu trudnoće, čini se, nije bio slučajan.

Vezani članci Princ William i princ Harry Zna se kada će se i gdje Harry i William susresti nakon što se nisu vidjeli godinu dana, jedna je osoba zadužena da pazi njih Princ Harry i princeza Diana Poznat je točan iznos novca koji je princ Harry naslijedio od majke Diane, riječ je o pozamašnoj svoti

Naime, objavom trudnoće 14. veljače odali su počast i Harryjevoj pokojnoj mami princezi Diani, koja je na isti datum prije 37 godina objavila da ona i princ Charles čekaju svoje drugo dijete.

Nije poznato jesu li Harry i Meghan to napravili namjerno ili je riječ o pukoj slučajnosti, no ta podudarnost nije nikako mogla promaknuti obožavateljima kraljevske obitelji koji su kao dokaz iskopali i stare naslovnice novina na kojima je objavljeno da je princeza Diana trudna.

"Na današnji dan prije točno 37 godina princeza Diana objavila je da čeka svoje drugo dijete, princa Harryja. Danas, 2021. godine princ Harry i Meghan objavili su da čekaju svoje drugo dijete", piše u jednoj od objava na Twitteru uz koju je priložena naslovnica s vijesti o Dianinoj trudnoći.

Harry danas ima isto godina kao i njegova majka kada je poginula u tunelu u Parizu 1997. godine.

Vijest da čekaju drugu bebu par je objavio samo tri mjeseca nakon što je Meghan u emotivnom pismu za The New York Times otkrila kako je u srpnju prošle godine doživjela spontani pobačaj.

"Možemo potvrditi da će Archie dobiti brata ili sestru. Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa presretni su što u njihovu obitelj dolazi još jedno dijete", rekao je glasnogovornik para za časopis People.

Par nije otkrio spol bebe, kao ni kada će točno maleni Archie dobiti bracu ili seku, a Meghan je trudnoću uspješno skrivala od javnosti koristeći se raznim lukavim trikovima.

Nakon što je Severina objavila golišave fotke i video, prvi put ove godine oglasio se i Igor Kojić sa zanimljivom objavom

Pobjednica Dore ima razlog za sreću i u privatnom životu, evo tko je nogometaš koji je ukrao njezino srce!