Meghan Markle promjenu je napravila mjesec dana nakon rođenja svog sina Archieja, a britanski mediji je tumače na više načina.

Galerija


Meghan Markle (39) promijenila je u tajnosti podatke na rodnom listu svog sina Archieja Harrisona kojeg je dobila 6. svibnja 2019. s princem Harryjem (36). 

Vezani članci Princ Harry - 2 Princ Harry progovorit će o teškoj temi, rijetko koga to neće dirnuti kao i prizori drugih zvijezda na rubu suza Princ Harry Novi bombastičan intervju princa Harryja: Razotkrio je detalje života na dvoru, a nije birao riječi ni za oca Charlesa!

Kako piše The Sun, Meghan i Harry su registirali rođenje svog sinčića 17. svibnja, a onda je glumica 5. lipnja napravila neke promjene. Naime, maknula je iz rodnog lista svoja imena "Rachel Meghan" i ostavila samo "Njezino kraljevsko Visočanstvo vojvotkinja od Sussexa". 

Dio britanskih medija to tumači kao potez u inat Kate Middleton koja je na dokumentima djece stavila svoje ime. Drugi tvrde da je to u čast Harryjevoj majci, pokojnoj princezi Diani koja je uvijek koristila titulu "Njezino Visočanstvo princeza od Walesa". Meghan je tu promjenu napravila u razdoblju kada se sve više šuškalo o lošim odnosima nje i njezinog muža s njegovim bratom Williamom i suprugom Kate.

Mjesecima kasnije napustili su kraljevsku obitelj. "Možda je ovo bio raniji dio njihovog plana", rekao je Dickie Arbiter, bivši tajnik kraljice Elizabete za medije. 

Inače, prema pisanju stranih medija, Meghan najvjerojatnije neće doći s princem Harryjem u Veliku Britaniju početkom ljeta. Harry je isplanirao da će tada nakon dugo vremena vidjeti obitelj, no sve ovisi o pandemiji koronavirusa i mjerama zaštite za putovanja. 

Trebao bi se sastati s bakom, kraljicom Elizabetom, ocem, princem Charlesom te bratom, princem Williamom i njegovom djecom. Na tom putovanju ga vjerojatno neće pratiti ni Meghan ni sin Archie. 

Sjećate li se kad je Severina bila u vezi s Hercegovcem Matom? Luda zaljubljenost potrajala je godinu dana, a voljeli su se sad već davne 2006.

Šuput uživa u snježnoj idili i romantici sa suprugom Nenadom dok se bliže dani do rođenja sinčića