Buckinghamska palača priopćila je da je Princ Philip u srijedu uspješno podvrgnut zahvatu na srcu te da ostaje na bolničkom liječenju.

Galerija


Suprug kraljice Elizabete II, 99-godišnji princ Philip podvrgnut je u srijedu zahvatu zbog postojećeg stanja srca te ga je uspješno prošao, priopćila je Buckinghamska palača u četvrtak.

Vezani članci Princ Philip i princeza Diana - 2 Princ Philip pokušao je sakriti ove detalje svog odnosa s princezom Dianom, no ipak mu nije uspjelo! Princ Philip, princ Harry i princ William - 3 Prinčevi Harry i William različito odali počast djedu Philipu i njihove zasebne izjave su privukle pozornost

Philip je primljen u bolnicu 16. veljače nakon što se osjećao loše. Tada je priopćeno da se liječi od nespecificirane infekcije koja nije povezana s COVID-om.

U ponedjeljak je premješten u drugu bolnicu u središtu Londona, a palača je rekla da će mu napraviti pretrage srca i nastaviti liječiti infekciju.

"Vojvoda od Edinburgha jučer je uspješno podvrgnut zahvatu zbog već postojećeg stanja srca u bolnici Sv. Bartolomeja", priopćila je palača i dodala da će princ ostati u bolnici na liječenju, odmaranju i oporavku nekoliko dana.

Otkako je primljen u bolnicu, vojvodu je javno posjetio samo njegov sin, princ Charles.

Kraljica (94) ostala je u dvorcu Windsor zapadno od Londona, gdje je par boravio tijekom pandemije koronavirusa, a prošli je tjedan nastavila sa svojim službenim dužnostima putem videa.

Ona i njezin suprug primili su prvo dozu cjepiva protiv COVID-19.

Philip, koji će navršiti 100 godina u lipnju, nekoliko je puta završio na bolničkom liječenju u posljednjih deset godina zbog ponavljanih infekcija mjehura.

Godine 2011. ugrađen mu je stent zbog začepljenja koronarne arterije.

(Hina)

On je novi dečko jedne od najljepših glumica, ona je zbog njega ostavila muža s kojim ima troje djece

Prekrasna brineta koju je nekoć ljubio Ronaldo priredila pravi show, dok ju je prijateljica fotkala, izvijala se na plaži!