na pragu stote

Princ Philip podvrgnut je zahvatu na srcu i ostaje u bolnici, o njegovu zdravstvenom stanju oglasila se i palača

Princ Philip i kraljica Elizabeta II. (Foto: Profimedia) Princ Philip i kraljica Elizabeta II. (Foto: Profimedia) profimedia 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Princ Philip i kraljica Elizabeta II. (Foto: Profimedia) Galerija

Buckinghamska palača priopćila je da je Princ Philip u srijedu uspješno podvrgnut zahvatu na srcu te da ostaje na bolničkom liječenju.

Suprug kraljice Elizabete II, 99-godišnji princ Philip podvrgnut je u srijedu zahvatu zbog postojećeg stanja srca te ga je uspješno prošao, priopćila je Buckinghamska palača u četvrtak.

Pogledaj i ovo Kraljica Elizabeta i princ Philip Sve je izašlo na vidjelo Atentat na kraljicu Elizabetu jedan je od najvećih misterija, a tajili su joj ga čak 40 godina, zna se i zašto

Philip je primljen u bolnicu 16. veljače nakon što se osjećao loše. Tada je priopćeno da se liječi od nespecificirane infekcije koja nije povezana s COVID-om.

U ponedjeljak je premješten u drugu bolnicu u središtu Londona, a palača je rekla da će mu napraviti pretrage srca i nastaviti liječiti infekciju.

"Vojvoda od Edinburgha jučer je uspješno podvrgnut zahvatu zbog već postojećeg stanja srca u bolnici Sv. Bartolomeja", priopćila je palača i dodala da će princ ostati u bolnici na liječenju, odmaranju i oporavku nekoliko dana.

Otkako je primljen u bolnicu, vojvodu je javno posjetio samo njegov sin, princ Charles.

Kraljica (94) ostala je u dvorcu Windsor zapadno od Londona, gdje je par boravio tijekom pandemije koronavirusa, a prošli je tjedan nastavila sa svojim službenim dužnostima putem videa.

Ona i njezin suprug primili su prvo dozu cjepiva protiv COVID-19.

Philip, koji će navršiti 100 godina u lipnju, nekoliko je puta završio na bolničkom liječenju u posljednjih deset godina zbog ponavljanih infekcija mjehura.

Godine 2011. ugrađen mu je stent zbog začepljenja koronarne arterije.

(Hina)

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene