Princ Philip prebačen je u novu bolnicu vozilom hitne pomoći na daljnja promatranja, gdje će se nastaviti liječiti od infekcije, a u bolnici se nalazi već 14 dana.

Galerija


Nakon što je dva tjedna proveo u bolnici kralj Edward VII., 99-godišnji vojvoda od Edinburgha iliti princ Philip prebačen je vozilom hitne pomoći u bolnicu svetog Bartolomeja na daljnje pretrage i promatranje rada srca, prenosi britanski Daily Mail.

Vezani članci Meghan Markle, kraljica Elizabeta i princ Harry - 4 Prije sprovoda princa Philipa Meghan Markle javila se kraljici, a i maleni Archie imao je svoju ulogu u svemu tome Kraljica Elizabeta II. Najusamljeniji rođendan kraljice Elizabete dosad: Osim voljenog Philipa, uz nju nije ni još jedan važan član obitelji

Princ je u bolnicu prvotno primljen iz mjera predostrožnosti te nakon savjeta osobnog liječnika, nakon što se nije osjećao baš najbolje. Inače, 14 dana u bolnici najduži je period koji je morao za svog života provesti u nekoj zdravstvenoj ustanovi.

"Vojvoda od Edinburgha premješten je iz bolnice kralja Edwarda VII. u bolnicu svetog Bartolomeja, gdje će ga liječnici i dalje liječiti od infekcije, uz što će provesti dodatne testove i promatrati rad njegova srca. Vojvoda se osjeća ugodno i reagira na liječenje, ali očekuje se da će u bolnici ostati barem do kraja tjedna", stoji u službenoj izjavi glasnogovornika Buckinghamske palače.

Prinčev premještaj u drugu bolnicu htjeli su zabilježiti brojni predstavnici britanskih medija koji budno prate njegovo zdravstveno stanje, međutim u tome su ih spriječili brojni kišobrani koji su kamere ometali u njihovu snimanju i zaklanjali princa. Pritom se za osiguranje brinula policija, kao i za to da cesta do bolnice bude prohodna.

Princ Philip navodno nije zaražen koronavirusom, a on i kraljica Elizabeta primili su i cjepivo protiv COVID-19.

Nedavno ga je u bolnici posjetio i sin princ Charles, a kraljičin bivši tajnik Dickie Arbiter za medije je izjavio kako je Philip njegov posjet najvjerojatnije zatražio kako bi razgovarali o budućnosti obitelji, s obzirom na najnoviji razvoj situacije s princem Harryjem i Meghan Markle te njihovim intervjuom koji će uskoro ugledati svjetlo dana.

Kritizirali su ju da se previše fotošopira, a sad ju zbog bikinija u kojem je jedva obuzdala obline dižu u nebesa!

Legendarni Cico Kranjčar u svoju se suprugu Elviru zaljubio još u gimnaziji, a spojila ih je strast prema sportu