Princ Philip trenutno se nalazi u bolnici u Londonu što je preporuka njegova liječnika.

Galerija


Vojvoda od Edinburgha odnosno 99-godišnji princ Philip prema savjetu svog liječnika prevezen je u bolnicu nakon što se loše osjećao, priopćili su i službeno potvrdili iz Buckinghamske palače.

Vezani članci Princ Harry - 1 Princ Harry razmišlja o potezu koji bi mogao puno značiti kraljici Elizabeti i ostatku kraljevske obitelji Kraljica Elizabeta Kraljica je sa sobom na sprovodu imala dvije posebne stvari kao uspomene na ljubav s Philipom

Princ se trenutno nalazi u bolnici kralj Edward VII u Londonu iz mjera predostrožnosti i tamo će morati ostati nekoliko dana.

"Njegovo kraljevsko Visočanstvo vojvoda od Edinburgha u utorak navečer je primljen u bolnicu Kralja Edwarda VII u Londonu. Vojvodin prijem u bolnici je mjera opreza i savjet njegova liječnika. Očekuje se da će vojvoda u bolnici ostati nekoliko dana na promatranju i da se odmori", stoji u službenom priopćenju s kraljevskog dvora koje prenosi Daily Mail.

Britanski mediji izvještavaju kako se vjeruje da njegovo stanje nije povezano s koronavirusom, a prijem u bolnicu nije tretiran kao hitan slučaj. 

Princ Philip prošle je godine ušao u stotu godinu života, a 2017. godine povukao se sa svih kraljevskih dužnosti, dok će njegova  94-godišnja supruga kraljica Elizabeta na britanskom tronu ostati do svoje smrti. Inače, kraljevski je par prošli Božić proveo sam jer spada u rizične skupine zaraze koronavirusom pa su morali biti odvojeni od ostatka obitelji prvi put.

"Kraljica i vojvoda imali su tu sreću da su svaki dosadašnji Božić mogli provesti s obitelji. Sada su svjesni da moraju biti oprezni i blagdani nisu iznimka", ispričao je tada izvor iz palače za The Sun te je dodao i kako se kraljica i njezin suprug, baš poput svih ostalih, nadaju da će se u 2021. godini sve vratiti u normalu.

Razlog zbog kojeg je Britney Spears obrijala glavu od javnosti se tajio čak 12 godina, priča je baš tužna!

Slomio je ženska srca iskrenim priznanjem koje je sve šokiralo, a sada iznenađuje drastičnim promjenama imidža!