osjećao se loše

Princ William otkrio zdravstveno stanje svog djeda princa Philipa, koji je prije tjedan dana završio u bolnici

Princ Philip i kraljica Elizabeta II. (Foto: Profimedia) Princ Philip i kraljica Elizabeta II. (Foto: Profimedia) profimedia 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Princ Philip i kraljica Elizabeta II. (Foto: Profimedia) Galerija

Princ Philip (99) je primljen u bolnicu King Edward VII. u Londonu u utorak navečer. Njegov unuk, princ William, istaknuo je u ponedjeljak kako je princ dobro.

Princ Philip, suprug kraljice Elizabete II. hospitaliziran prije tjedan dana, dobro je, izjavio je u ponedjeljak njegov unuk William.

Pogledaj i ovo Princ William - 1 Sve je iznenadio Princ William javio se na društvenim mrežama prvi put nakon emotivnog videa Kate, no njegova objava nije onakva kakvoj biste se nadali

Na pitanje novinara o zdravstvenom stanju djeda tijekom posjeta jednom centru za cijepljenje, princ William je odgovorio da je "princ Philip dobro, da ga drže na oku", nakon čega je namignuo.

Princ Philip (99) je primljen u bolnicu King Edward VII. u Londonu u utorak navečer. "Hospitaliziran je iz mjere opreza po savjetu kraljice, nakon što se osjećao loše", prema priopćenju palače. Jedan izvor palače je precizirao da princ nema covid-19. On je primio početkom siječnja prvu dozu cjepiva.

Princ Philip se umirovio u kolovozu 2017. godine, a sudjelovao je u više od 22.000 službenih javnih obveza nakon što je njegova supruga 1952. stupila na prijestolje. On i dalje prati kraljicu na nekim javnim nastupima.

U lipnju 2017. je hospitaliziran dva dana zbog liječenja infekcije. Kuk je operirao 2018. godine. Krajem 2019. hospitaliziran je četiri dana u bolnici King Edward VII. zbog "opetovanih zdravstvenih problema", kako je napisala palača.

(Hina)

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene