Princ Philip (99) je primljen u bolnicu King Edward VII. u Londonu u utorak navečer. Njegov unuk, princ William, istaknuo je u ponedjeljak kako je princ dobro.

Galerija


Princ Philip, suprug kraljice Elizabete II. hospitaliziran prije tjedan dana, dobro je, izjavio je u ponedjeljak njegov unuk William.

Vezani članci Princ Philip, princ Harry i princ William - 3 Prinčevi Harry i William različito odali počast djedu Philipu i njihove zasebne izjave su privukle pozornost Princ Philip, Kate Middleton i princ William Princ William i Kate Middleton među posljednjima odali počast princu Philipu, evo na koji su način oni to odlučili učiniti

Na pitanje novinara o zdravstvenom stanju djeda tijekom posjeta jednom centru za cijepljenje, princ William je odgovorio da je "princ Philip dobro, da ga drže na oku", nakon čega je namignuo.

Princ Philip (99) je primljen u bolnicu King Edward VII. u Londonu u utorak navečer. "Hospitaliziran je iz mjere opreza po savjetu kraljice, nakon što se osjećao loše", prema priopćenju palače. Jedan izvor palače je precizirao da princ nema covid-19. On je primio početkom siječnja prvu dozu cjepiva.

Princ Philip se umirovio u kolovozu 2017. godine, a sudjelovao je u više od 22.000 službenih javnih obveza nakon što je njegova supruga 1952. stupila na prijestolje. On i dalje prati kraljicu na nekim javnim nastupima.

U lipnju 2017. je hospitaliziran dva dana zbog liječenja infekcije. Kuk je operirao 2018. godine. Krajem 2019. hospitaliziran je četiri dana u bolnici King Edward VII. zbog "opetovanih zdravstvenih problema", kako je napisala palača.

(Hina)

Saračević se u svoju 28 godina mlađu suprugu zaljubio na prvi pogled, a vjenčali su se u tajnosti