Patricia Earl za kraljicu je radila 32 godine i bila je šefica osoblja, a nekoliko tjedana nakon bunta svojih djelatnika podnijela je ostavku na svoje mjesto.

Galerija


Šefica kraljičina osoblja u Sandringhamu dala je otkaz nakon 32 godine rada za Elizabetu II. Patricia Earl (56) podnijela je ostavku nakon što su prije nekoliko tjedana zaposlenici odbili provesti mjesec dana u izolaciji s kraljicom, da se ne vide da svojim obiteljima.

Vezani članci Princ Harry - 1 Princ Harry razmišlja o potezu koji bi mogao puno značiti kraljici Elizabeti i ostatku kraljevske obitelji Kraljica Elizabeta Kraljica je sa sobom na sprovodu imala dvije posebne stvari kao uspomene na ljubav s Philipom

Kako piše britanski The Sun, Patriciji je bilo neugodno jer su kraljičini zaposlenici odbili plan da se zbog pandemije koronavirusa izoliraju s kraljicom kako bi je zaštitili od virusa koji hara svijetom. Patricia Earl inače je uzorna voditeljica osoblja koja je prije dvije godine dobila kraljevsku medalju kraljevskog viktorijanskog reda za svoj predani rad.

Kraljevski viktorijanski red utjelovila je kraljica Victoria 1986. godine, a medalju dodjeljuje britanski monarh za one članove osoblja koji služe kraljevskoj obitelji s velikom predanošću. Patricia nije htjela komentirati zašto je dala otkaz, a medijima je sve prenio glasnogovornik Buckinghamske palače. "Njezin odlazak bio je potpuno prijateljski", kratko je izvijestio.

Kraljevska obitelj zamolila je oko 20 zaposlenika imanja u Norfolku da se mjesec dana izoliraju s kraljicom Elizabetom i princom Philipom zbog pandemije kako bi bez straha od koronavirusa mogli provesti božićne praznike.

Ipak, grupa zaposlenika odbila je taj plan jer im se nije svidjela činjenica da svoju obitelj neće vidjeti u vrijeme Božića.

94-godišnja kraljica s članovima svoje obitelji božićne praznike inače provodi u Sandringhamu, no zbog pandemije će prvi put nakon 33 godine provesti praznike u dvorcu Windsor. Elizabeta II. i njezin suprug ondje su od listopada ove godine, s time da je kraljica nekoliko puta zbog poslovnih obveza otputovala u London na nekoliko dana. Prvi put nakon 1949. godine kraljevski će par blagdane provesti i bez svoje djece.

Pojavile se fotografije Nives Celzijus iz 2006. kad je tulumarila u Saloonu, provokativna je bila od samih početaka