otkrili detalje

Policija je čak devet puta dolazila u američki dom princa Harryja i Meghan Markle, objavili su i tko je uhićen

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Meghan Markle i princ Harry od srpnja prošle godine žive u Los Angelesu, a policija je imala čak devet dojava te su dolazili u njihov dom.

Princ Harry i Meghan Markle su u svoju vilu u kalifornijskom Montecitu proteklih devet mjeseci čak devet puta pozivali policiju, izvijestile su američke vlasti. Policija je reagirala na njihove pozive, aktivaciju alarma i smetanje posjeda. Informacije su postale javno dostupne nakon što su Harry i Meghan izrazili zabrinutost za svoju sigurnost nakon bombastičnog intervjua kojeg su dali popularnoj voditeljici Opri Winfrey.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

U svoj novi dom kraljevski se par uselio u srpnju prošle godine, a odmah po useljenju policija ih je posjetila četiri puta. Tijekom proteklih nekoliko mjeseci policija je ispred njihove vile uhitila Nickolasa Brooksa (37), muškarca koji je pokušao provaliti u njihov dom. Više detalja tamošnje vlasti nisu dale, a događaje nisu komentirali ni glasnogovornici kraljevskog para.

Podsjetimo, princ Harry i njegova supruga trenutačno žive u 14 milijuna dolara vrijednoj vili u Los Angelesu, a još uvijek svi bruje o intervjuu u kojem su iznijeli niz detalja o svom kraljevskom životu. Britanska javnost i dalje je ljuta na njega i Meghan te ističu kako su samo htjeli za sebe izvui korist od svega te nimalo nisu razmišljali na to kako će reagirati na sve njegova obitelj.

Inače nije tajna da princ velikim dijelom krivi medije za odlazak njega i Meghan Markle iz Velike Britanije u Ameriku i tvrdi da su prema njemu bili nemilosrdni.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Pierce Brosnan i Keely Shaye-Smith (Foto: AFP) Pierce Brosnan i Keely Shaye-Smith (Foto: AFP) +0 Pierce i Paris Brosnan (Foto: Profimedia) Celebrity I nakon 20 godina braka savršen je kavalir prema supruzi koju je često branio od žestokih napada zbog njezine bujnije figure

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene