Eh, ta moderna tehnologija

Meghan pobjesnila na prijateljicu koja joj je slučajno poslala poruku u kojoj priča o njoj, poznat je i točan sadržaj

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Meghan Markle prekinula je odnose s prijateljicom koja se požalila na njezinu upotrebu emotikona i poruku slučajno poslala njoj.

Prijateljica Meghan Markle iskusila je jedno od prokletstva moderne tehnologije koje ju je koštalo njihova prijateljstva.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Naime, kako prenosi Daily Mail, Markle je od nje primila poruku koja nije bila namijenjena njoj i u kojoj se požalila na nju, te je zbog toga pobjesnila.

"Jedna od Meghaninih britanskih prijateljica s njom više nije u dobrim odnosima jer je Meghan koristila puno emotikona. Prijateljica je snimila glasovnu poruku na WhatsAppu u kojoj je rekla: 'Meghan je tako naporna sa svim tim emotikonima, stalno mi šalje emotikone', i slučajno poruku poslala Meghan umjesto njihovoj zajedničkoj prijateljici", kazao je izvor za britanski tabloid.

Markle je navodno zbog poruke prekinula prijateljstvo s neimenovanom Britankom, nakon čega su se britanski mediji ponovno raspisali o njezinu i Harryjevu sve užem krugu bliskih prijatelja iz prinčeve domovine.

O tome se prvi put pisalo nakon njihova vjenčanja, na koje Harry nije pozvao svojeg prijatelja iz djetinjstva Toma Inskipa, dok je među uzvanicima bila Oprah Winfrey, koju je princ tada jedva poznavao. Šuška se i da Harry više ne razgovara s Jackom Mannom, također jednim od svojih najstarijih prijatelja, za kojeg se nagađalo i da bi mogao biti njegov vjenčani kum, no čast je ipak pripala njegovu bratu princu Williamu, s kojim je također narušio odnos kada je napustio kraljevske dužnosti.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: Profimedia) Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: Profimedia) +0 Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: AFP) Celebrity Bez ijedne afere i skandala, a onda šok! Neodoljivi šarmer potvrdio vezu s 15 godina mlađom djevojkom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene