Bosonog i sretan!

Neki novi Harry? Princa nikada nismo vidjeli u ovakvom izdanju, a čini se da mu novi život baš godi

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Princ Harry snimljen je na plaži u Santa Barbari gdje je bosonog uživoa u igri sa svojim psom.

Iako cijeli svijet još bruji u intervjuu koji je sa suprugom Meghan Markle dao Opri Winfrey, princ Harry na novim fotkama izgleda opuštenije nego ikad.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle nakon svega... Harry i Meghan mogli bi biti od velike pomoći kraljevskoj obitelji u ovim teškim trenucima, hoće li napraviti taj potez?

Paparazzi su ga ovog tjedna ulovili na plaži u Santa Barbari gdje je uživao u igri sa svojim psom, labradorkom Pulom, bez supruge i sina Archieja.

Za tu je prigodu obukao običnu bijelu majicu i kratke hlače s džepovima, a na plaži je čak izuo i tenisice. Bosonogog i opuštenog princa paparazzi su prepoznali iako se pokušao sakriti ispod šilterice i sunčanih naočala, no nije se dao omesti blicevima fotoaparata, a uz njega je bio i osobni zaštitar koji je pazio da mu nitko ne priđe preblizu.

Čini se da Harry daleko od kraljevskog dvora vodi neki posve drugačiji život i uživa u slobodi od strogih kraljevskih pravila koje je morao slijediti prije nego se odrekao dužnosti i s obitelji preselio u SAD.

Nedavno se i zaposlio u jednoj američkoj kompaniji koja se bavi personaliziranom psihološkom pomoći i nudi usluge life coachinga, a nedugo zatim je našao još jedan posao u Institutu Aspen koji se bavi poremećajima u svijetu protoka informacija. Nije poznato koliko će zarađivati, no Meghan i on su se već ranije financijski osigurali milijunskim ugovorima koje su sklopili sa streaming servisima Netflix i Spotify.

O tome su progovorili i kod Opre gdje su otkrili da su bili prisiljeni na taj potez nakon što im je kraljevska obitelj početkom 2020. godine ukinula financiranje i osiguranje. Kao roditelji jednog malenog djeteta i s drugim na putu, morali su pristati na ponude kako bi si mogli priuštiti siguran i ugodan život.

  1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Beverly Hills 90210 (Foto: Profimedia) Jennie Garth i Tori Spelling (Foto: Instagram) Jennie Garth (Foto: Youtube Screenshot) Jennie Garth i David Abrams (Foto: Profimedia) +2 Jennie Garth i David Abrams (Foto: Profimedia) Nekad i sad Sjećate se Kelly iz Beverly Hillsa? Svi je pamte po hit seriji 90-ih, a evo kako izgleda s 49 godina

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Krešo Beljak Krešimir Beljak Krešo Beljak (Foto: Dnevnik.hr) +0 Krešo Beljak (Foto: Dnevnik.hr) Nekad i sad Rijetki su prepoznali našeg političara na fotografijama iz mladosti, a svima je posebno zanimljiv jedan detalj

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene