ne odustaju

Princ Harry i Meghan Markle znaju što će raditi kada im se rodi kći, odmah su se našli na meti britanskih medija

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Princ Harry i Meghan Markle će na ljeto dobiti kćerkicu, a kraljevski par sada je najavio kako će uzeti odmor od svega kada se ona rodi.

Princ Harry i Meghan Markle će nakon rođenja kćerkice ovoga ljeta uzeti odmor od svega kako bi se posvetili svojoj obitelji, tvrdi izvor blizak kraljevskom paru.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Vojvoda od Sussexa (36) sa svojom suprugom trenutačno živi u 14 milijuna dolara vrijedno vili u Los Angelesu, a nedavno je objavljeno kako je pronašao posao u jednoj američkoj kompaniji koja se bavi personaliziranom psihološkom pomoći i nudi usluge life coachinga. Osim toga, radit će i kao predstavnik slavnih ličnosti u sklopu američke studije o lavini dezinformacija u digitalnom svijetu.

Nedugo nakon što je objavio da će početi raditi, Harry je već najavio da će otići i na roditeljski dopust. Jedno vrijeme će na pauzu staviti i ugovore koje je potpisao s Netflixom i Spotifyjem. Britanski mediji zbog ove odluke su napali kraljevski par te su postavili pitanje od čega će se točno odmarati.

Još uvijek svi bruje i o njegovu intervjuu koji je skupa sa suprugom Meghan Markle dao poznatoj voditeljici Opri Winfrey, u kojem je iznio niz detalja o svom kraljevskom životu. Britanska javnost i dalje je ljuta na njega i Meghan te ističu kako su samo htjeli za sebe izvui korist od svega te nimalo nisu razmišljali na to kako će reagirati na sve njegova obitelj.

Inače nije tajna da princ velikim dijelom krivi medije za odlazak njega i Meghan Markle iz Velike Britanije u Ameriku i tvrdi da su prema njemu bili nemilosrdni.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nives Celzijus Celebrity Mnogi se pitaju nosi li Nives Celzijus išta na novoj fotografiji koju je objavila, pozirala je u krevetu

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene