Nicolas Cage oženio se s Rikom Shibatom na intimnoj ceremoniji u Las Vegasu.

Galerija


Glumac Nicolas Cage (56) vjenčao se s Rikom Shibatom (26) u Las Vegasu, piše Daily Mail.

Vezani članci Andrej Lunjin i Anastasia Tomazova Vratar Real Madrida s atraktivnom crnkom skromno do oltara, vjenčanicu i odijelo zamijenili su - trenirkama! Princ Harry i Meghan Markle - 2 Isplivali novi dokazi i tvrdnje da je Meghan lagala o privatnom vjenčanju: "Sve je pogrešno shvatila''

Par je stao pred oltar nakon godinu dana veze, a Cage je ovo peti brak. Vjenčali su se 16. veljače na intimnoj ceremoniji koja se održala u hotelu Wynn, a glumac je novost službeno potvrdio ovaj petak.

Nova supruga slavnog Oskarovca na vjenčanju je nosila ručno rađeni tradicionalni japanski kimono dok je Cage odabrao klasično crno odijelo dizajnere Toma Forda.

Na vjenčanju je prisustvovala i Cageova treća supruga Alice Kim s njihovim 15-godišnjim sinom Kal-Elom, dok njihov sin Weston (30), koji je od očeve nove supruge stariji četiri godine, nije bio na ceremoniji.

Nicolas i Riko upoznali su se u Japanu nedugo nakon što se on razveo od svoje četvrte supruge, vizažistice Erike Koike, od koje je zatražio razvod nakon samo četiri dana braka.

Glumac ima još jedan kratak brak iza sebe s kantautoricom Lisom Marie Presley, kćeri Elvisa Presleyja. Vjenčali su se 2002. i razveli nakon dva mjeseca.

Prvi put je u bračnu luku uplovio s glumicom Patricijom Arquette koju je zaprosio nekoliko sati nakon što ju je upoznao. Nicolas je tada imao 23 godine, a Arquette 19. Glumica ga je odbila, no nakon osam godina veze ona je zaprosila njega i dva tjedna kasnije su se vjenčali. Rastali su se 2000. godine.

S Alice Kim, s kojom je dobio svoje sinove, vjenčao se 2004. godine. Par je punio medijske stupce zbog 20 godina razlike među njima, a pisalo se da je Kim Cage iskoristila kako bi započela svoju vlastitu glumačku karijeru. Zajedno su bili 14 godina, a rastali su se 2016. godine.

Tragična nesreća prekinula je jednu od naljepših ljubavnih priča koja nikada neće biti prežaljena

Tuga na Mirogoju: Zrinka se nije odvajala od Nike, od Cice Kranjčara oprostili su se nogometaši, glumci, manekenke...