Nicolas Cage i Pedro Pascal snimali su svoje scene u automobilu unatoč lošem vremenu.

Galerija


Holivudski glumci Nicolas Cage i Pedro Pascal već nekoliko dana snimaju novi film "The unbearable weight of massive talent" u Dubrovniku koji je godinama sve popularnija kulisa kod produkcijskih kuća. 

Vezani članci Novčanik, ilustracija Dubrovnik najavio veliki proračun za vraćanje kredita, a sve više građana u problemima. Gradonačelnik optimističan: "Možemo vratiti sve svoje obveze" Nicolas Cage i Pedro Pascal Holivudske zvijezde plijene pažnju u Cavtatu: Svima je za oko zapeo srebrni gliser, ali i njihovi upečatljivi stajlinzi

Ni kiša nije potjerala ljude sa seta, pa su tako glavni akteri Nicolas i Pedro u srijedu odrađivali svoje scene. Glumci su se vozili po dubrovačkim ulicama u luksuznom Porsche kabrioletu. Držali su se i mjera opreza jer su scene u autu bile takve da je Pedro bio naslonjen skroz na suvozačka vrata. 

Kako glavni glumci ne bi previše pokisli, kada su odglumili svoj dio prema njima su jurcali asistenti sa seta i zaštitili ih kišobranima. Cage i Pascal su pazili na zaštitu od koronavirusa, pa su pri konzultacijama s redateljem nakon odglumljenih scena nosili zaštitne maske za lice. 

Inače, Nicolas je poznat po svojoj ljubavi prema čudnim predmetima. Svojedobno je kupio lubanje dinosaura i prahistorijskog medvjeda, dva privatna otoka na Bahamima te grobnicu u obliku piramide na groblju  u New Orleansu za koju je odlučio da će jednog dana biti njegovo posljednje počivalište. Upravo zbog takvih ludosti glumac je skoro bankrotirao. 

Maja Šuput čeka prvo dijete! Pjevačica je sretnu vijest objavila na Instagramu: "Dolazi prinova kao naš najljepši dar!''