oglasio se i redatelj

Snimio je u karijeri više od 100 filmova, no tvrdi da je ovaj potpuno drugačiji: "Nije poput ničega otprije"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nicolas Cage je krajem siječnja predstavio novi film "Prisoners of the Ghostland" koji je režirao Sion Sono.

Nicolas Cage nedavno je iznenadio izjavom da je njegov novi kriminalistički triler "Prisoners of the Ghostland" najdivljiji film koji je snimio u svojoj karijeri. 

Pogledaj i ovo Weston Cage Coppola Rijedak izlazak Rijetki znaju da je ovo sin jednog slavnog glumca, u javnosti ga nema često, a sličnost među njima teško je uočiti!

"Jako sam uzbuđen zbog filma! Nije poput ničega što sam prije radio. Mislim da bi to mogao biti najdivljiji film koji sam snimio i to nešto govori. Nosim pripijeni crni, kožni kombinezon s granatama pričvršćenim za različite dijelove tijela", rekao je Cage, koji je u karijeri snimio više od 100 filmova, za Screen Anarchy. 

Nicolasovu izjavu je komentirao redatelj filma Sion Sono. "Pa moj omiljeni film od Nica Cagea je 'Wild at Heart' i mislio sam da je to njegov najdivljiviji film dosad. No ako ljudi ili Nic smatraju da je ovaj film apsolutno nadjivljijim, onda je to velika čast", rekao je Sono. 

Inače, film "Prisoners of the Ghostland" je izašao 21. siječnja i predstavljen je na filmskom festivalu Sundance. Uz Cagea u njemu glume Sofia Boutella, Ed Skrein i Teresa Ruiz. 

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Albina Albina +0 Albina Celebrity Komentari na pjesmu s kojom idemo na Eurosong stižu sa svih krajeva svijeta: "Ne sjećam se kada je Hrvatska nešto ovakvo napravila"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene