Ne gubi vjeru u ljubav

Glumac poznat po bizarnim vezama prošetao s 30 godina mlađom djevojkom nakon što je bio u braku 4 dana

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nicolas Cage trenutačno je u vezi s djevojkom koja je tri godine mlađa od njegova starijeg sina, a iza sebe ima četiri propala braka.

Nicolas Cage nakon četiri propala braka ponovno ljubi, a 56-godišnji glumac već odavno je poznat po bizarnom izboru ljubavnih veza.

Pogledaj i ovo Weston Cage Coppola Rijedak izlazak Rijetki znaju da je ovo sin jednog slavnog glumca, u javnosti ga nema često, a sličnost među njima teško je uočiti!

Njegova je najnovija ljubav 30 godina mlađa Riko Shibata, koju je nedavno vodio u obilazak New Yorka.

Par se vozio u kočiji po Central Parku, a kako piše Daily Mail, u vezi su najmanje dva mjeseca. Glumcu ne smeta što je njegova nova djevojka tri godine mlađa od njegova najstarijeg sina, a očito to ne smeta ni njoj.

Nicolas Cage prošle je godine s Erikom Koike bio u braku četiri dana prije nego što je zatražio njegovo poništenje. Vezu su držali daleko od javnosti, a malo tko je znao da su se viđali nekoliko mjeseci prije nego što su uplovili u bračnu luku. Ista ta luka očito im nije bila sigurna.

Glumac je u dobi od 23 godine zaprosio tada 19-godišnju Patiriciju Arquette tek nekoliko sati nakon što ju je upoznao. Arquette je odbila brak, a par je bio u vezi svega tri tjedna. Ipak, osam godina kasnije ista glumica zaprosila je Cagea i dva tjedna kasnije su se vjenčali. "Imala sam 27 godina i nismo spavali zajedno osam godina sve do prve bračne noći", ispričala je tada glumica. Rastali su se 2000. godine.

Glumčev drugi brak bio je s kćeri kralja rock 'n' rolla, Lisom Marie Presley, a vjenčali su se na Havajima 2002. godine. Brak je potrajao samo 107 dana, a brojni njegovi poznanici komentirali su kako je oženio Lisu samo zato što je bio veliki obožavatelj Elvisa Presleyja.

Alice Kim bila je njegov najveći fan, a Cage i ona vjenčali su se 2004. godine, što je ponovno pokrenulo brojne tračeve. Kim je 20 godina mlađa od glumca, a prije njihova vjenčanja radila je kao konobarica u Los Angelesu. Brak je iskoristila tako da je započela svoju vlastitu glumačku karijeru. Zajedno su bili 14 godina, a rastali su se 2016. godine.

Posljednji brak trajao mu je tek četiri dana, no popularni glumac ne gubi vjeru u ljubav.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Braić Marko Braić +0 Marko Braić Celebrity Izgleda li vam poznato ova ljepotica? ''Koja mačka, ovo će biti teški show, jedva čekam ovo vidjeti!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene