Meghan Markle objavila je dvije fotografije na Instagramu, a one su nastale ranije ovog mjeseca u Londonu.

Galerija


Meghan Markle možda je napustila kraljevsku obitelj, ali nije i šifru od svog i Harryjevog službenog profila na Instagramu.

Vezani članci Kate Middleton - 3 Kate je bila jako zabrinuta zbog Harryjeva vjenčanja s Meghan, jedna stvar ju je posebno mučila i to nikako nije mogla shvatiti Princ Harry i Meghan Markle Harry i Meghan jedini nisu htjeli javno čestitati godišnjicu Williamu i Kate, morali su to učiniti na svoj način?

Nakon što su se ona i suprug odrekli kraljevskih dužnosti te šokirali ostatak obitelji i javnosti, Meghan Markle i princ Harry kreću s normalnim i financijski neovisnim životom u Kanadi.

I dok se princ Harry oglasio na Instagramu već ranije kako bi najavio svoje šeste po redu Invictus igre, Meghan se odlučila javiti milijunima obožavatelja tek danas i to vrlo proračunato, barem tako tvrde stručnjaci.

Naime, bivša glumica podijelila je nekoliko fotografija svog obilaska londonskog skloništa za životinje Mayhew koje je posjetila ranije ovog mjeseca, prije nego je izazvala burne reakcije napuštanjem pozicije iz kraljevske obitelji.

Zanimljivo, fotografije brižne Meghan osvanule su na društvenim mrežama nakon što je vojvotkinja Kate Middleton krenula na 24-satnu turneju po zemlji.

Obzirom na priče koje kruže već mjesecima kako se ove dvije dame ne mogu smisliti, mnogi vjeruju kako je Meghan i ovo sve pomno isplanirala daleko od dvora, baš kao što je objavila onako važnu vijest za monarhiju na 38. rođendan vojvotkinje od Cambridgea.

S Meghan doista nema šale!

Teško životno razdoblje pjevačice: Detalje koji su rastužili njezinu obitelj sve dosad je čuvala u tajnosti