Meghan je prije Harryjeva dolaska odvela sina u šetnju, a Harry je iz Velike Britanije otišao kako ne bi zasjenio svog brata Williama, koji je organizirao prvu veliku svečanost u Buckinghamskoj palači.

Galerija


Princ Harry u ponedjeljak je stigao u Kanadu kako bi započeo novi život sa svojom suprugom Meghan Markle daleko od života kraljevske obitelji. U Vancouver je stigao direktnim letom iz Londona, a snimljen je u tamošnjoj zračnoj luci u pratnji dva tjelohranitelja.

Vezani članci Meghan Markle Meghan Markle napravila zaokret u karijeri i najavila potez koji od nje nitko nije očekivao Kate Middleton - 3 Kate je bila jako zabrinuta zbog Harryjeva vjenčanja s Meghan, jedna stvar ju je posebno mučila i to nikako nije mogla shvatiti

Harry je nakon izlaska iz zračne luke otišao kući u North Saanich u vilu vrijednu 14 milijuna dolara koju Sussexi posljednja dva mjeseca smatraju domom, piše Daily Mail.

Jutro prije Harryjeva dolaska Meghan je odvela sina Archieja u šetnju. Vojvotkinja od Sussexa bila je ležerno odjevena, s njom su bila i njihova dva psa, a činilo se kako nema ni trunke brige ni zbog čega što se događa u Velikoj Britaniji na kraljevskom dvoru.

U subotu tijekom dana iz Buckinghamske palače izdali su priopćenje u kojem su objavili da Harry i Meghan ostaju bez svojih kraljevskih titula, da više neće predstavljati kraljicu Elizabetu, ali i da neće dobivati novac od kraljevske obitelji.

Harry je prije putovanja za Kanadu progovorio o navodnoj velikoj tuzi koju osjeća zbog napuštanja kraljevske obitelji, ali je istaknuo da on i Meghan nisu imali drugu opciju nego odstupiti sa svojih dužnosti. Dodao je kako se nada da će on i njegova supruga nastaviti služiti Kraljici, Commonwealthu te da će on nastaviti obavljati svoje dužnosti, ali bez javnog financiranja.

Princ je odletio u Kanadu kako ne bi zasjenio svog brata Williama, koji će jednoga dana postati kralj, a sada su u tijeku pripreme za tu veliku titulu. William je naime u Londonu ugostio 21 delegata iz Afrike na prvoj velikoj svečanosti koju je on organizirao, a bio je u pratnji supruge Kate, princa Edwarda, princeze Anne i brojnih članova kraljevske obitelji.

Danas saveznice, nekoć neprijateljice: Otkrivena istina "otrovnog" odnosa Kraljice i Kate Middleton