William je u Buckinghamskoj palači ugostio afričku delegaciju, a podržali su ga brojni članovi kraljevske obitelji. Supruga Kate Middleton zablistala je u crvenoj haljini.

Galerija


Vojvotkinja od Cambridgea, 38-godišnja Kate Middleton, u ponedjeljak navečer je podržala supruga, princa Williama, na njegovoj prvoj velikoj svečanosti u pripremama da postane kralj.

Vezani članci Kraljica Elizabeta Jedan detalj s ove fotografije bio je zadnja kap koja je prelila čašu i povod Harryju i Meghan da napuste obitelj Kate Middleton i Meghan Markle - 5 Kate Middleton i princ William ljutiti zbog novih glasina, otkriveno što je ona radila samo za Meghan Markle

Kate je za svečanost obukla prekrasnu crvenu haljinu brenda Needle & Thread vrijednu 3500 kuna, a poseban detalj su bile i crvene cipele. Prirodnim izgledom bez previše šminke Kate je očarala sve prisutne, a svojom elegancijom je dokazala status kraljice stila.

William je u Buckinghamskoj palači ugostio afričku delegaciju, a podržali su ga brojni članovi kraljevske obitelji, no njegov otac princ Charles i baka kraljica Elizabeta II nisu bili nazočni.

Na svečanosti nije bio ni Williamov brat, princ Harry, koji je odletio u Kanadu svojoj supruzi kako ne bi zasjenio Williama na njegovom prvom važnom događaju.

Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea prošlog su tjedna prvi put viđeni u javnosti nakon što su Harry i Meghan objavili da se povlače sa svih kraljevskih dužnosti.

Djelovali su opušteno i s velikim osmijesima na licima, unatoč tome što se šuškalo da su bijesni na Harryja i Meghan.

Nakon brisanja Instagrama i promjene imena, ali i života, oglasila se Lana: "Konačno se događa!