William je u Buckinghamskoj palači ugostio afričku delegaciju, a podržali su ga brojni članovi kraljevske obitelji. Supruga Kate Middleton zablistala je u crvenoj haljini.

Galerija


Vojvotkinja od Cambridgea, 38-godišnja Kate Middleton, u ponedjeljak navečer je podržala supruga, princa Williama, na njegovoj prvoj velikoj svečanosti u pripremama da postane kralj.

Vezani članci Princ Harry Novi bombastičan intervju princa Harryja: Razotkrio je detalje života na dvoru, a nije birao riječi ni za oca Charlesa! Princ William i princ Harry Zna se kada će se i gdje Harry i William susresti nakon što se nisu vidjeli godinu dana, jedna je osoba zadužena da pazi njih

Kate je za svečanost obukla prekrasnu crvenu haljinu brenda Needle & Thread vrijednu 3500 kuna, a poseban detalj su bile i crvene cipele. Prirodnim izgledom bez previše šminke Kate je očarala sve prisutne, a svojom elegancijom je dokazala status kraljice stila.

William je u Buckinghamskoj palači ugostio afričku delegaciju, a podržali su ga brojni članovi kraljevske obitelji, no njegov otac princ Charles i baka kraljica Elizabeta II nisu bili nazočni.

Na svečanosti nije bio ni Williamov brat, princ Harry, koji je odletio u Kanadu svojoj supruzi kako ne bi zasjenio Williama na njegovom prvom važnom događaju.

Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea prošlog su tjedna prvi put viđeni u javnosti nakon što su Harry i Meghan objavili da se povlače sa svih kraljevskih dužnosti.

Djelovali su opušteno i s velikim osmijesima na licima, unatoč tome što se šuškalo da su bijesni na Harryja i Meghan.

Nakon brisanja Instagrama i promjene imena, ali i života, oglasila se Lana: "Konačno se događa!