Kraj nagađanjima

Meghan Markle neće imati vjenčanu kumu, a iz kraljevske obitelji objasnili su i zašto

Meghan Markle, princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle, princ Harry (Foto: Getty Images) Getty Images 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle, princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle, princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle, princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle i Princ Harry (Foto: Getty) - 3 Meghan Markle i Princ Harry (Foto: Getty) - 8 +0 Meghan Markle (Foto:Getty Images) Galerija

Princu Harryju kum na vjenčanju bit će brat princ William, a Meghan Markle odlučila je da će imati samo djeveruše, propćili su iz kraljevske obitelji

Prošli tjedan iz Kensingtonske palače priopćili su da će brat William biti kum princu Harryju na vjenčanju 19. svibnja, pa je preostalo samo čekati ime Meghanine kume. No, na iznenađenje mnogih, bivša glumica odlučila je da neće imati kumu jer ju jednostavno, pored svih bliskih prijateljica koje ima, nije mogla odabarati.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle nakon svega... Harry i Meghan mogli bi biti od velike pomoći kraljevskoj obitelji u ovim teškim trenucima, hoće li napraviti taj potez?

Umjesto kume, imat će djeveruše.

Meghan Markle i Princ Harry (Foto: Getty) - 3 Meghan Markle i Princ Harry (Foto: Getty) - 3 Foto: Getty

''Ima vrlo blizak krug prijatelja, pa nije nikog htjela staviti ispred ostalih'', poručio je glasnogovonrik kraljevske obitelji. Dodao je da će joj svi oni pomagati i sudjelovati u pripremama za najvažniji dan u njezinom životu, a Meghan je jako sretna što ima njihovu podršku.

Meghan Markle, princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle, princ Harry (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Među prijateljicama koje će uz nju biti taj dan su stilistica Jessica Mulroney koja joj je pomogla odabrati vjenčanicu, glumica Priyanka Chopra, ali i tenisačica Serena Williams s kojom je Meghan jako bliska. Na vjenčanje stižu i Meghanina kolegica iz serije ''The Suits'' Sarah Rafferty te glazbenica Janina Gavankar, kao i jedna je od najpopularnijih trendseterica na svijetu Olivia Palermo, glumica Abigail Spencer i mnoge druge poznate dame.

Nova TV gledateljima priprema veliki prijenos jednog od najiščekivanijih događanja godine – kraljevsko vjenčanje princa Harryja i Megan Markle koji će 19. svibnja sudbonosno da izreći u kapeli sv. Georgea u Windsoru. U posebnoj emisiji, iz kraljevski opremljenog studija, gledatelji će tijekom više od tri sata emisije moći izravno pratiti tijek vjenčanja, atmosferu s lokacije, ali i čuti zanimljive analize gostiju. S njima će u studiju razgovarati voditelji Valentina Baus i Dorijan Elezović kojemu je, nakon vjenčanja princa Williama i Kate, ovo drugo kraljevsko vjenčanje koje će popratiti u voditeljskoj ulozi. S lokacije vjenčanja najsvježije će informacije donositi novinarka Barbara Štrbac, a emisiju će uređivati iskusna urednica Ivana Ivančić.

Meghan Markle, princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle, princ Harry (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene