I to je riješeno

Sve ostaje u obitelji: Princ Harry tražio je brata Williama da mu bude kum na vjenčanju s Meghan

Princ Harry, princ William (Foto: Getty Images) Princ Harry, princ William (Foto: Getty Images) Getty Images 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry, princ William (Foto: Getty Images) Princ Harry, princ William (Foto: Getty Images) Princ Harry, princ William (Foto: Getty Images) +0 Princ Harry, princ William (Foto: Getty Images) Galerija

Nakon rođenja treće kraljevske bebe Kate Middleton i princa Williama, slijedi vjenčanje princa Harryja i Meghan Markle. Harry je tražio brata da mu bude kum.

Tri tjedna uoči kraljevskog vjenčanja princa Harryja i Meghan Markle počinju se otkrivati detalji te svečane ceremonije koja će biti 19. svibnja.

Pogledaj i ovo Kralj Charles III. i kraljica Camilla izostali važni članovi Bolesni kralj Charles nije htio propustiti uskršnju misu, stigao je sa suprugom Camillom, a kraljevska obitelj okupila se u nikad manjem broju

Među zadnjima, iz Kensingtonske palače objavljeno je da je princ Harry zatražio brata Williama da mu bude kum. Kako kažu, William je počašćen što će imati ključnu ulogu u jednom od najvažnijih događaju u Harryjevu životu i što će mu biti podrška tog dana. 

Harry je također bio kum Williamu na njegovu vjenčanju s Kate Middleton 2011. godine.

Na vjenčanje Harryja i Meghan pozvano je oko 600 gostiju, što uključuje brojne državnike, sportaše te članove ostalih europskih kraljevskih obitelji, ali i holivudske zvijezde.

Par će 19. svibnja točno u 12 sati stati ped oltar u kapeli dvorca Windsor, gdje će ih vjenčati nadbiskup Canterburyja Justin Welby. Nakon vjenčanja mladence će na izlasku čekati kočija kojom će se provozati dva kilometra okolnim ulicama i pozdraviti okupljene.

Policija je također najavila niz sigurnosnih mjera. Posjetitelji i građani mogu očekivati pojačanu policijsku nazočnost uoči vjenčanja, uključujući naoružanu policiju, pse trgače i helikoptere.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene