Čeka se i film

Gosti će uživati: U britanskim hotelima vlada prava euforija uoči vjenčanja princa Harryja i Meghan Markle

Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle, princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle, princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto:Getty Images) Meghan Markle i Princ Harry (Foto: Getty) - 3 Meghan Markle (Foto: Getty Images) +0 Meghan Markle (Foto: Profimedia) Galerija

Engleska je sva u znaku kraljevskog vjenčanja koje je zakazano za 19. svibnja, a iščekuje se i film o princu Harryju i njegovoj zaručnici Meghan Markle

U britanskim hotelima vlada prava euforija. Uoči kraljevskog vjenčanja pripremaju se deserti u obliku vjenčanice i kraljičine torbe... Sve kako bi se gosti koji ovdje odsjednu osjećali dijelom spektakla koji će pratiti milijuni diljem svijeta.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry Je li ovo bilo samo za kamere ili? Meghan Markle izvela je rijetki potez prema Harryju u javnosti, a to je mnoge podsjetilo na Dianu i Charlesa!

''Željeli smo napraviti nešto uistinu posebno za vjenčanje Princa Harryja i Meghan Markle i na neki način biti dio tog kraljevskog vjenčanja. Naši gosti uživat će u ovim kolačima dok budu pili čaj'', objašnjava šef kuhinje Mourad. 

A mnogi će uživati i u ljubavnoj priči inspiriranoj princem i njegovom zaručnicom. Princa Harryja u filmu je utjelovio Murray Fraser, a Meghan Markle Parisa Fitz - Henley. Televizijska premijera bit će 13. svibnja.

''Većina toga je iz vremena kada su se upoznavali. Postoje i neke stvari koje su se dogodile u javnosti. 95 posto scenarija je subjektivno, jer se sve događalo iza zatvorenih vrata, pa smo pretpostavili o čemu su razgovarali'', priča glumac Murray Fraser. 

Za uloge su se, kažu ove filmske zvijezde, puno pripremali i istraživali. Nadaju se da će Harry i Meghan na njega gledati kao na znak poštovanja prema svojoj ljubavi.

''Mislim da će ih film nasmijati. Da netko napravi film o meni, cijelo vrijeme bih se neugodno smijala, tako da ne znam kako će se oni ponašati. Ne vjerujem da će ga uskoro pogledati, trenutačno su jako zauzeti'', zaključila je glumica Parisa Fitz-Henley. 

I jesu. Pripremaju se posljednji detalji. Odabrana je i kočija u kojoj će se mladenci provesti Windsorom nakon ceremonije vjenčanja. Jednu su odabrali ako bude sunčano vrijeme, adrugu ako bude li kišilo.

Bilo kako bilo, taj se dan nestrpljivo iščekuje.

Nova TV gledateljima priprema veliki prijenos jednog od najiščekivanijih događanja godine – kraljevsko vjenčanje princa Harryja i Megan Markle koji će 19. svibnja sudbonosno da izreći u kapeli sv. Georgea u Windsoru. U posebnoj emisiji, iz kraljevski opremljenog studija, gledatelji će tijekom više od tri sata emisije moći izravno pratiti tijek vjenčanja, atmosferu s lokacije, ali i čuti zanimljive analize gostiju. S njima će u studiju razgovarati voditelji Valentina Baus i Dorijan Elezović kojemu je, nakon vjenčanja princa Williama i Kate, ovo drugo kraljevsko vjenčanje koje će popratiti u voditeljskoj ulozi. S lokacije vjenčanja najsvježije će informacije donositi novinarka Barbara Štrbac, a emisiju će uređivati iskusna urednica Ivana Ivančić.

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene