Kratka vožnja gradom

Pomalo otkrivaju detalje: Princ Harry i Meghan izabrali su kočiju kojom će se na dan vjenčanja provesti Londonom

Meghan Markle, princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle, princ Harry (Foto: Getty Images) Getty Images 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle, princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle, princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle, princ Harry (Foto: Getty Images) +0 Meghan Markle (Foto:Getty Images) Galerija

Na dan vjenčanja, 19. svibnja, princ Harry i Meghan Londonom će se provesti u kočiji Ascot Landau, jednoj od pet koliko ih posjeduje kraljevska obitelj

Britanski princ Harry i njegova zaručnica Meghan Markle izvijestili su da su izabrali kraljevsku kočiju otvorena krova kojom će se na dan svojeg vjenčanja provesti Londonom.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle - 2 Raspada se idila? Meghan i Harry svojim su se postupcima zamjerili Amerikancima, nešto im je itekako zasmetalo: ''Dosta im je njihova žaljenja''

Na dan vjenčanja, 19. svibnja Harry i Meghan Londonom će se provesti u kočiji Ascot Landau, jednoj od pet koliko ih posjeduje kraljevska obitelj u sklopu kraljevske kolekcije koju čini ukupno stotinu raznih kočija.

Harry se u jednoj takvoj vozio na vjenčanje starijega brata Williama 2011. kada mu je bio kum.

"Princ Harry i gospođica Markle raduju se kratkoj vožnji gradom. Nadaju se da će na daj način izraziti zahvalnost svima onima koji će se okupiti u Windsoru da bi uživali u ozračju toga posebnog dana", stoji u priopćenju Harryjeva ureda Kensingonske palače.

Meghan Markle, princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle, princ Harry (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Objavljeno je i da će kočiju vući konji pasmine Widsor Grey koji su vukli i kočije članova kraljevske obitelji kraljice Viktorije u 19 stoljeću, a pratit će ih članovi pukovnije Household Cavalry Mounted.

Nova TV gledateljima priprema veliki prijenos jednog od najiščekivanijih događanja godine – kraljevsko vjenčanje princa Harryja i Megan Markle koji će 19. svibnja sudbonosno da izreći u kapeli sv. Georgea u Windsoru. U posebnoj emisiji, iz kraljevski opremljenog studija, gledatelji će tijekom više od tri sata emisije moći izravno pratiti tijek vjenčanja, atmosferu s lokacije, ali i čuti zanimljive analize gostiju. S njima će u studiju razgovarati voditelji Valentina Baus i Dorijan Elezović kojemu je, nakon vjenčanja princa Williama i Kate, ovo drugo kraljevsko vjenčanje koje će popratiti u voditeljskoj ulozi. S lokacije vjenčanja najsvježije će informacije donositi novinarka Barbara Štrbac, a emisiju će uređivati iskusna urednica Ivana Ivančić.

(Hina)

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene