Šuška se, šuška

Meghan i Harry znaju spol drugog djeteta, a ime sigurno neće biti očekivano, nagađa se koje će odabrati

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Meghan Markle i princ Harry su na Valentinovo objavili da će dobiti drugo dijete, a kraljevska ekspertica sada tvrdi da par sigurno zna spol djeteta te nagađa koje bi mu ime mogli dati.

Meghan Markle i princ Harry već navodno znaju spol drugog djeteta, a vrlo je vjerojatno da mu neće dati tradicionalno britansko ime, tvrdi kraljevska ekspertica Ingrid Seward. Dodaje kako se kraljevski par sigurno opustio i u vezi imena svoje djece nakon što su prošle godine odstupili sa svih kraljevskih dužnosti te su se preselili u Los Angeles.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Meghan i Harry trenutačno žive u Montecitu u Kaliforniji, a na Valentinovo ove godine su objavili da će Archie dobiti brata ili sestru.

"Ovo je sve u stilu Los Angelesa gdje sada žive. Siguran sam da dijete neće nositi tradicionalno britansko ime, već će imati ime viktorijanskog stila. Ukoliko dobiju sina nazvat će ga Redmond, Blue ili Grey, a ako dobiju kćer nazvat će je Daisy, Primrose, Violet ili Ivy. Ipak, ne bih se začudila ni da dijete nazovi Diana", kaže kraljevska ekspertica.

Sudeći po pretpostavkama brojnih medija, Meghan bi za drugo dijete mogla dobiti veći tulum od onog kojeg su joj prijateljice pripremile kada je bila trudna s Archiejem. Više nije službeni član kraljevske obitelji te joj se stil života razlikuje od onoga koji je vodila prije nekoliko godina, a nagađa se da će rođenje njezina drugog djeteta proteći nešto drugačije od britanske tradicije.

Inače, Meghan i Harry su najavili da su legendarnoj voditeljici Oprah Winfrey dali intervju koji će se emitirati 7. ožujka, a odmah su digli dosta prašine. Pojavili su se i neki navodi da će isti biti malo ublažen ili izmijenjen obzirom da je Harryjev 99-godišnji djed i princ Philip hospitaliziran prije nekoliko dana u Londonu jer se nije osjećao najbolje.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Jason Priestley (Foto: Profimedia) Jason Priestley (Foto: Profimedia) Beverly Hills (Foto: Profimedia) +0 Beverly Hills (Foto: Profimedia) Nekad i sad Bio je tiha patnja žena diljem svijeta zbog uloge Brandona, a koliko se zgodni glumac promijenio tijekom godina?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene