Namjerno ili?

Harry i Meghan na udaru oštrih kritika, ponovili su pogrešku od prije nekoliko godina i razbjesnili fanove kraljevske obitelji

Vjenčanje princeze Eugenie (FOTO: Owen Humphreys/Press Association/PIXSELL) Vjenčanje princeze Eugenie (FOTO: Owen Humphreys/Press Association/PIXSELL) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčanje princeze Eugenie (FOTO: Owen Humphreys/Press Association/PIXSELL) +0 Princeza Eugenie i Jack Brooksbank (FOTO: Getty) Galerija

Princ Harry i Meghan Markle našli su se na udaru oštrih kritika obožavatelja kraljevske obitelji, i to zbog vremena u koje su odlučili objaviti vijest da čekaju drugo dijete.

Princeza Eugenie nedavno je postala majka i bez sumnje ima pune ruke posla sa svojim sinčićem koji joj je glavna preokupacija, no nakon što su princ Harry i Meghan Markle objavili vijest da čekaju drugo dijete, obožavatelji kraljevske obitelji digli su glas na društvenim mrežama i optužili ih da imaju nešto protiv Harryjeve rođakinje.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Naime, Harry i Meghan vijest o trudnoći objavili su samo pet dana nakon što su princeza Eugenie i njezin suprug Jack Brooksbank dobili dječaka, odnosno samo dva dana nakon što je novopečena majka došla kući iz bolnice. Zato su obožavatelji britanske kraljevske obitelji zaključili da su Harry i Meghan trebali pričekati i ne ukrasti im svu pozornost.

Neki su taj trenutak čak usporedili s trenutkom kada su Harry i Meghan objavili vijest da čekaju prvo dijete, i to baš u vrijeme Eugenieina vjenčanja u listopadu 2018. godine, samo nekoliko dana prije službene objave Buckinghamske palače.

"To nije dobro prošlo kod Eugenie", potvrdio je britanskim medijima izvor blizak dvoru, o čemu su pisali i Omid Scobie i Carolyn Durand u biografiji "Finding Freedom".

Eugenie, koja se za Jacka udala 12. listopada 2018. godine, navodno je bila bijesna na svog bratića Harryja zbog tog poteza.

"To je bio veliki društveni gaf, čak i onima koji nisu članovi kraljevske obitelji. Ukrali su Eugenie njezin dan i svu pažnju, zbog čega su i ona i njezina majka bile bijesne", tvrde autori te navode da se Harry zbog toga osjećao posramljeno.

A povijest kao da se sada ponavlja pa obožavatelji kažu da su ponovno odabrali pogrešno vrijeme, čak i ako su to učinili nenamjerno.

"Morali su to baš sada objaviti kad je Eugenie tek rodila. Izgleda kao da imaju nešto protiv nje. To su učinili i na njezinu vjenčanju", "Sretna sam zbog para, ali opet mogli su dati Eugenie barem tjedan dana prije nego što su ukrali njezin trenutak. Prvo na vjenčanju, a sada i ovo", neki su od komentara na društvenim mrežama.

No čini se kako objava sretne vijesti za Harryja i Meghan nije bila slučajna jer su ju objavili u isto vrijeme kada je i njegova pokojna majka princeza Diana 1984. godine objavila da je trudna i nosi svoje drugo dijete, Harryja.

"Možemo potvrditi da će Archie postati stariji brat. Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa presretni su što čekaju svoje druge dijete", izjavio je njihov glasnogovornik.

Par je najavu popratio i crno-bijelom romantičnom fotografijom koju je snimio njihov prijatelj i fotograf Missan Harriman.

A nakon njihove objave oglasila se i službeno Buckinghamska palača. 

"Njezino Veličanstvo, vojvoda od Edinburgha, princ od Walesa s obitelji oduševljeni su i žele im sve najbolje", stoji u izjavi. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene