Kraljica Elizabeta će princu Harryju i Meghan Markle oduzeti i preostalih nekoliko dužnosti, odnosno zabraniti im obavljanje poslova povezanih na bilo koji način s britanskom kraljevskom obitelji.

Galerija


Princ Harry i Meghan Markle uskoro bi se trebali pozdraviti sa svim preostalim kraljevskim dužnostima, vijest je koju javlja britanski Daily Mail samo nekoliko dana nakon što je objavljeno da par čeka drugo dijete.

Vezani članci Princ William i princ Harry Zna se kada će se i gdje Harry i William susresti nakon što se nisu vidjeli godinu dana, jedna je osoba zadužena da pazi njih Princ Harry - 2 Tužba protiv princa Harryja koja spada u rubriku vjerovali ili ne, u moru bizarnih priča ovo je zbilja nešto nevjerojatno

Navodno će kraljica Elizabeta tražiti od njih da se odreknu svih veza s organizacijama koje djeluju kroz Kraljevsku obitelj. 36-godišnjem Harryju dosad su oduzeta tri počasne vojne titule, pokroviteljstvo nad Rugby nogometnom ligom i Londonskim maratonom. A prema najnovijim saznanjima Meghan bi trebala odstupiti s mjesta pokroviteljice Narodnog kazališta, nakon što joj je ono ustupljeno 2019. godine kao gesta kraljičine podrške i naklonosti koja je prije nje obnašala tu funkciju punih 45 godina.

Inače, ovih je dana potvrđeno da je 39-godišnja Meghan pristala na veliki intervju s legendarnom televizijskom voditeljicom Oprah Winfrey, koja je ujedno i jedna od najmoćnijih žena u američkom showbusinessu, a neki nagađaju da je intervju zapravo već snimljen.

U 90-minutnom emisiji trebao bi se pojaviti i Harry, a par će razgovorati o svojoj selidbi u SAD. Bit će to prvi put da će javno progovoriti o odluci da napuste Veliku Britaniju i odreknu se kraljevskih titula. Intervju bi trebao biti emitiran tijekom ožujka ove godine.

Ovaj intervju je već dugoočekivan, obzirom da su Meghan i Oprah zapravo bliske prijateljice i susjede, a Oprah je bila i jedna od gošća kraljevskog vjenčanja 2018. godine.

Slavnu ljepoticu paparazzi ulovili bez trunke šminke, nevjerojatno je kako izgleda u 55. godini!