Cindy Crawford paparazzi su snimili bez šminke, a na fotografijama koje su nastale bez njezinog znanja izgleda jednako dobro kao i u časopisima.

Galerija


Jedna od najslavnijih manekenki svih vremena, legendarna Cindy Crawford i u 55. godini života sve zapanjuje svojim izgledom.

Vezani članci Kaia Gerber Vitku figuru naslijedila je od slavne mame, a ova mlada manekenka voli pozirati u golišavim izdanjima Kaia Gerber, Cindy Crawford U pauzi od golišavih fotki s popularnom majkom neprepoznatljiva prošetala gradom

Iako je modnim pistama žarila i palila u davnim devedesetima, od tada kao da nije ni dana ostarjela, a i dalje se može pohvalili tijelom supermodela.

Kolika je zaista ljepotica, potvrđuju njene nove fotke na kojima nema ni trunke šminke. Cindy su paparazzi ulovili dok je u automobilu na parkingu u Malibuu čekala svog sina Presleya Gerbera i njegovu djevojku Sydney Brooke, a na fotkama koje nastale bez njezinog znanja izgleda jednako dobro kao i u časopisima te ju je očigledno nemoguće uhvatiti u lošoj pozi.

A iako njena ljepota s godinama ne blijedi, Cindy ima i dostojnu nasljednicu u svojoj kćeri Kaiai Gerber koja izgleda kao njezina mini kopija. Zbog nevjerojatne sličnosti s majkom, 19-godišnjakinja je već nosila modne revije najpoznatijih svjetskih dizajnera, a pojavila se i u brojnim kampanjama skupocjenih brendova te na naslovnicama popularnih modnih časopisa.

Maminim stopama krenuo je i 21-godišnji Presley, a jedini koji se u obitelji ne bavi manekenstvom je njihov otac Rande s kojim je Cindy u sretnom braku od 1998. godine.

Fani Čapalija objavila staru fotku s Anicom Kovač, nitko se ne može nadiviti ljepoti naših bivših misica

Pogledajte kako je naša nova predstavnica na Eurosongu izgledala prije 10 godina: "Ubit će me zbog ove slike!"