komplimenti se nižu

Vitku figuru naslijedila je od slavne mame, a ova mlada manekenka voli pozirati u golišavim izdanjima

Kaia Gerber (Foto: AFP) Kaia Gerber (Foto: AFP) afp 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Kaia Gerber (Foto: AFP) Kaia Gerber (Foto: Instagram) Kaia Gerber (Foto: Instagram) Kaia Gerber (Foto: Instagram) Kaia Gerber (Foto: AFP) Kaia Gerber (Foto: AFP) Kaia Gerber (Foto: Getty Images) Kaia Gerber (Foto: Getty Images) Kaia Gerber (Foto: AFP) +0 Kaia Gerber (Foto: Instagram) Galerija

Kaia Gerber je od rane mladosti krenula majčinim modnim stopama, a čim je navršila 16 godina bacila se u profesionalne manekenske vode. Poznata je i po golišavim fotkama koje objavljuje na društvenim mrežama.

Kaia Gerber jedna je od najtraženijih manekenki trenutačno, a lijepa kći supermodela Cindy Crawford oduševljava svakom novom fotografijom na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Pete Davidson (Foto: Profimedia) kako mu uspijeva? Na njegov šarm pale su mnoge poznate dame, a sad ljubi ljepoticu koja je u kratkom roku zaludjela svijet

Na najnovijoj fotki pozira na sunčanju skupa s dva psića, a nekoliko tisuća pratitelja pohvalilo je njezino tonirano tijelo te su joj poručili da je prekrasna.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on

18-godišnja manekenka lice je sakrila velikim šeširom kojim se zaštitila i od sunca, a na sebi je imala minijaturni bikini sa zebra-uzorkom.

Kaia Gerber je od rane mladosti krenula majčinim modnim stopama, a čim je navršila 16 godina bacila se u profesionalne manekenske vode. Osim što nosi revije najpopularnijih dizajnera, uspješna se djevojka pojavila se i na naslovnicama modnih časopisa, a među posljednjima koju krasi je ona svibanjskog izdanja talijanskog časopisa Vogue.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene