Cindy Crawford objavila fotografiju u izdanju u kojem je nismo navikli viđati.

Galerija


Jedna od najslavnijih manekenki svih vremena, legendarna Cindy Crawford proteklih je nekoliko dana bilo poprilično zaposlena oko organizacije proslave kćerina 18. rođendana ali i obavezama na Tjednu mode u New Yorku.

Vezani članci Slika nije dostupna 59-godišnjakinja s kćeri: Tko bi rekao da je između njih 44 godine RAZLIKE?! Slika nije dostupna Prisjetila se svojih početaka: Prošlo je preko 30 godina!

U to koliko joj je raspored bio natrpan pokušala nas je sama uvjeriti kada je na profilu na Instagramu objavila urnebesnu fotografiju, u izdanju u kakvom je dosad nismo baš imali prilike vidjeti.

Naime, 53-godišnja Cindy okinula je selfie s jako rasčupanom kosom, razmazanom maskarom oko očiju i pospanim pogledom.

"Ono kad zaspiš s mokrom kosom i ne skineš svu šminku s očiju", napisala je iz objavu.

Njezini slavni prijatelji komentirali su objavu, pa se tako glumica Reese Witherspoon našalila s heštegom "NYFW", a glumica Kate Hudson priznala je kako se i ona bila našla u istoj situaciji.

Cindy je danas spješna i samopouzdana žena koja se ne libi pokazati lice bez trunke šminke i razgolićeno tijelo, što često čini na svom profilu na Instagramu. Time je već nekoliko puta ušutkala internetske trolove koji su je pokušali posramiti zato što se još uvijek bavi modelingom u svojoj dobi.

Bivša mu je supruga seks-bomba, a on se pred njom šeće s novom, 20 godina mlađom odabranicom