Cindy Crawford godinama pazi na to kako se njezina djeca ponašaju u javnosti i što rade, pa ne znamo koliko je sretna zbog veze svoje kćeri Kaije Gerber s Peteom Davidsonom.

Galerija


Ovaj par nismo mogli spojiti ni u najluđim snovima.

Vezani članci Kaia Gerber i Pete Davidson (Foto: Profimedia) Nitko ne zna kako osvaja ovako lijepe žene, no niti jedna veza mu ne potraje duže od nekoliko mjeseci Kaia Gerber i Pete Davidson (Foto: Profimedia) Više se ne kriju: Mlađahna miljenica svijeta slavnih strastveno ljubila novog, 8 godina starijeg dečka

Krajem listopada počela se šuškanja o tome da je komičar Pete Davidson osvojio 18-godišnju manekenku Kaiju Gerber, koja je svjetsku slavu stekla kao kći jednog od najpoznatijih top-modela svijeta Cindy Crawford.

Cindy i suprug Rande Gerber godinama su pomno pazili na kćer i sina Presleyja te manekenka ne skriva kako i sada pazi na to što rade u javnosti, no čini se kako ovo ni ona nije mogla spriječiti.

Podsjetimo, 25-godišnji komičar poznat je po neumjesnim ispadima u javnosti, problemima s ovisnošću i depresijom te kratkim vezama s brojnim poznatim damama, koje su ga i proslavile.

Tako je nakon propalih zaruka s Arianom Grande, aferom s 46-godišnjom Kate Beckinsale te vezom od nekoliko mjeseci s novom holivudskom miljenicom Margaret Qualley, Pete osvojio i Kaiju, s kojom provodi vrijeme u New Yorku u njezinu stanu te na romantičnim večerama.

Zanimljivo, s mladom manekenkom prvi je put uhvaćen svega tri tjedna nakon prekida s Margaret, no mladi par zasad ne komentira prirodu svoga odnosa. Kaia se nedavno pojavila na jednom eventu samo s majkom na koju neodoljivo sliči te bakom, a Cindy je pucala od ponosa na svoju nasljednicu, iako je na nekoliko fotografija izgledalo kao da joj baš i nije drago zbog vijesti o romansi s Peteom.

No sve su to i dalje nagađanja jer Cindy nije komentirala privatni život svoje mlađahne nasljednice, barem ne zasad. Tko zna, možda ova veza posrnulog komičara potraje barem malo duže nego prethodne. 

S prednje strane djelovala je još i pristojno, a kad se okrenula, fotografi su imali što zabilježiti