S prvog putovanja

Objavila fotku staru 26 godina pa izazvala čuđenje: "Kako to da još uvijek izgledate isto"

Kaia Gerber i Cindy Crawford (Foto: Profimedia) Kaia Gerber i Cindy Crawford (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Kaia Gerber i Cindy Crawford (Foto: Profimedia) Kaia Gerber i Cindy Crawford (Foto: AFP) Cindy Crawford (Foto: Instagram) Cindy Crawford (Foto: Instagram) Cindy Crawford (Foto: Instagram) Cindy Crawford (Foto: Getty Images) Cindy Crawford i Rande Gerber (Foto: Getty Images) +0 Cindy Crawford (Foto: Instagram) Galerija

Cindy Crawford objavila je fotografiju staru 26 godina na kojoj pozira u zagrljaju supruga Randea Gerbera.

Umirovljena manekenka Cindy Crawford još jednom nam je pokazala kako prirodnim izgledom prkosi svojim godinama i kako one na nju ne ostavljaju ni traga, jer izgleda gotovo identično baš kao i prije dvadesetak godina.

Pogledaj i ovo Cindy Crawford i Rande Gerber (Foto: Getty Images) Zar već? Zaljubljeni kao i prvog dana: Jedna od naljepših žena svijeta i suprug proslavili 21. godišnjicu braka

Naime, 54-godišnja Cindy pridružila se jednom od najnovijih virtualnih izazova kojim se ohrarbruje parove koji su dugi niz godina zajedno da na društvenim mrežama podijele fotografije sa samih početaka veze, u najboljem slučaju onima koje su snimljene tijekom prvog izlaska.

Tako je jednom od posljednjih objava svima izmamila osmijeh od uha do uha i to fotografijom sebe i svog supruga Randea Gerbera snimljenu na nekoj plaži početkom 90-ih godina. Zaljubljeni par savršeno izgleda dok zajedno stoje i grle se. Ono što je uočljivo je i Cindyna nevjerojatna figura i prirodna ljepota u bijelom bikiniju s cvijetom i bez trunke šminke na licu.

"Naše prvo putovanje 1994. godine", napisala je Cindy uz fotografiju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Our first trip, 1994 ☀️ @stephaniejcoffey put me up me to the #firstdatechallenge... I think this counts!

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford) on

Njezini obožavatelji u komentarima su izrazili divljenje i dali joj brojne pohvale te je zamolili da im oda svoju tajnu ljepote i načina kojima prkosi godinama.

"Iskreno, izgledate kao da niste ostarili niti dana. Kako to radite?, "Tako ste divni. Bili ste jako slatki i još uvijek jeste", "Pogledajte tu ljepotu na jednoj slici. Kako to da još uvijek izgledate isto", pitali su se Cindyni pratitelji.

Cindy i Rande sljedeći će mjesec proslaviti 27. godišnjicu braka, a roditelji su 18-godišnje kćeri Kaije i 20-godišnjeg sina Presleyja koji su krenuli majčinim, manekenskim stopama.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene