Maja Šuput na Instagramu je objavila prvu zajedničku fotografiju sa svojim sinom.

Galerija


Pjevačica Maja Šuput na Instagramu je objavila prvu zajedničku fotku s novorođenim sinom čije ime još taji od javnosti.

Vezani članci Severina - 2 Severina se prisjetila trenutka kad je njezina majka intervenirala na bini, a Maja Šuput onoga kad je pala u publiku: ''Mislili su da sam se opila!'' Maja Šuput - 3 Maja Šuput podijelila preslatke prizore s plaže s malenim Bloomom, svi mu tepaju da je najslađa beba!

"Toliko smo zaljubljeni u njega da je sve ostalo potpuno nebitno. Jutarnje maženje u tijeku...", napisala je u opisu objave i predivnim prizorom rastopila svoje pratitelje na društvenoj mreži.

"Ajme, preslatko", "Prekrasna fotografija", "Divni ste", dio je brojnih komentara u sličnom stilu koje je Maja dobila ispod fotke, a pratitelji su je u manje od sat vremena obasuli i desecima tisuća lajkova. I ovoga su puta mnogi komentirali bebinu bujnu kosu, a pjevačica je dobila i brojne upite o imenu sina.

Podsjetimo, Šuput je rodila prošle srijede u zagrebačkoj Petrovoj bolnici te je za vikend puštena kući. Tada je na Instagramu podijelila fotografiju sina i novopečenog tate Nenada Tatarinova, kojom je također raznježila pratitelje, dok je fotkom na kojoj je pokazala kako je izgledala uoči poroda sve zadivila.

Dugo se borio s viškom kilograma, nakon toga je nestao iz javnosti, a sad je snimljen prvi put nakon dvije godine

Na njegov šarm pale su mnoge poznate dame, a sad ljubi ljepoticu koja je u kratkom roku zaludjela svijet